Skocz do zawartości

Nokia 3.1 Android One (Android 10), PL dystrybucja, Dual SIM + BQ Silentwings 3 140mm PWM 1k RPM

Recommended Posts

Na sprzedaż leci mój stary zapasowy telefon. Przez ostatnie 6mc leżał nieużywany w szafie (bateria naładowana do 60% - odp. przechowywany). 

Kupiony z PL dystrybucji (media markt). 

Sprzedam też 3 sztuki (ew. 4, muszę ja przetestować czy jest ciągle sprawna) BeQuiet Silentwings 3 140mm PWM 1000rpm. Cena do ustalenia, dam dobrą bo mi zalega bezsensownie. 

Właśnie zainstalowałem update Android 10 (V4.160), jak coś jeszcze jest to zaraz zaktualizuje. 
Ekran w bardzo dobrym stanie. Brak pęknięć, minimalne mikrorysy eksploatacyjne (szczególnie na rogach). Minimalne obicia na bokach. Typowo dla budżetowych Nokii z tyłu odklejają się literki (zostało już tylko O A z napisu NOKIA :rotfl:). Większość czasu przeleżał u mnie na biurku (służył do odbierania telefonów). Zazwyczaj był ładowany małym prądem przy 40% do ok. 80% przez USB laptopa (rutynowo z rana do kawusi).  

Szybka specyfikacja:
Dual SIM, microSD

Pierwotnie Android Oreo (zainstalowany najnowszy Android 10 - update), Android One (!)

Ekran 5,2 HD+ 18:9, Gorilla Glass

"Octa-core 1.5GHz" - nie wiem co dokładnie siedzi w środku, nigdy mnie to nie interesowało

2GB RAM, 16GB storage

Bateria 2990mAh 

W zestawie:

- ori pudełko (z S/N i IMEI)

- ori ładowarka

- nierozpakowane ori słuchawki na jacka 

- kluczyk/pin/otwieracz/bolec/stolec czy jak się to nazywa

Cena: 250zł (do nego) + wysyłka 18zł (PP Kurier 48), ew. paczkomat 
Telefon w ori opakowaniu będzie dobrze zabezpieczony w drugim kartonie.

Zdjęcia poniżej w spoilerze, przepraszam za drobinki kurzu ale przegrywałem walkę z wentylatorem - starałem się co chwilę przecierać ekran mikrofibrą. 
Widać też trochę syfu między ekranem a obudową na bokach, pewnie można to doczyścić jak komuś się chce. 

Na zdjęciu IMG_20210613_221940 widać małą wgniotkę z boku (ok. 2mm x 1mm). 

Na zdjęciu IMG_20210613_222104 widać ewolucję napisu NOKIA na O A. Przy ETUI nie będzie tego widać (chyba że ktoś lubi brand O A).

IMG_20210613_220429.jpg

Edytowane przez Revenant
BQ SW3, tagi
  • Revenant zmienił tytuł na Nokia 3.1 Android One (Android 10), PL dystrybucja, Dual SIM + BQ Silentwings 3 140mm PWM 1k RPM
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...