salamalejkum 0 Napisano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Witam, Mam do Was pytanie. Otóż nie chciałbym kupować nowej konsoli, ponieważ główne gry w jakie na niej gram to FIFA. Jako że mam teraz troszkę więcej wolnego czasu chciałbym pograć w fifę ale na PC, tylko chciałbym podłączyć pod to PADA z xboxa 360 jest taka możliwość? Pewnie jest, ale jak to zrobić najtańszym kosztem? Cytuj Link to post Share on other sites
8gwiazdek 255 Napisano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Np. tak https://allegro.pl/oferta/adapter-odbiornik-do-pada-xbox-360-pc-usb-win10-10662399923 Cytuj Link to post Share on other sites
KJ81990 2 Napisano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2021 Są też pady z charge and play kit. Wtedy możesz podłączyć bezpośrednio po kablu pada do kompa (od xbox one np taki mam). Po kablu usb do kompa i do wyboru kabel/bezprzewodowo do konsoli. Cytuj Link to post Share on other sites
TitoBandito01 263 Napisano 3 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2021 Jeżeli masz mobo z obsługą BT, to zwyczajnie włącz ją w biosie i w Windowsie sparuj pada z systemem i tyle. Jeżeli nie masz BT w kompie, to dokup kabel USB i już. Więcej nie potrzeba. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
k0zik 123 Napisano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 W dniu 3.07.2021 o 09:12, TitoBandito01 napisał: Jeżeli masz mobo z obsługą BT, to zwyczajnie włącz ją w biosie i w Windowsie sparuj pada z systemem i tyle. Jeżeli nie masz BT w kompie, to dokup kabel USB i już. Więcej nie potrzeba. To rozwiązanie niekoniecznie będzie poprawnie działać. Osobiście testowałem i niestety, ale jak tylko pad znajdował się w odległości około pół metra od obudowy kompa, to pad nie działał poprawnie a czasem kompletnie się rozłączał. Pomogło dokupienie dedykowane odbiornika BT do pada. Płyta Asrock Taichi Ulitmate Z390. Cytuj Link to post Share on other sites
TitoBandito01 263 Napisano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 5 godzin temu, k0zik napisał: To rozwiązanie niekoniecznie będzie poprawnie działać. Osobiście testowałem i niestety, ale jak tylko pad znajdował się w odległości około pół metra od obudowy kompa, to pad nie działał poprawnie a czasem kompletnie się rozłączał. Pomogło dokupienie dedykowane odbiornika BT do pada. Płyta Asrock Taichi Ulitmate Z390. U mnie na Taichi B550 żadnych problemów. Ale i tak gram na "kablu" - bateria za szybko leci na BT. Cytuj Link to post Share on other sites
sznib 887 Napisano 7 Października 2021 Udostępnij Napisano 7 Października 2021 W dniu 3.07.2021 o 09:12, TitoBandito01 napisał: Jeżeli masz mobo z obsługą BT, to zwyczajnie włącz ją w biosie i w Windowsie sparuj pada z systemem i tyle. Pada od X360? Cytuj Link to post Share on other sites
Rebelmind 3738 Napisano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 Kwalifikuje się pod złotą łopatę ale w temacie. Kupiłem dziecku (dostałem w sumie) Psi Patrol: miasto przygód na Steam. TLDR: gra na PC nie chodzi w połączeniu z klawa + mysz Podpiąłem pada od Xbox (kupiony za 20 pln) na USB i leci bez najmniejszych problemów. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts