elvismt 757 Napisano 12 Maja 2021 Udostępnij Napisano 12 Maja 2021 Cześć, Przymierzam się do zmiany swojego s20Ultra bo mam dość jego kapryśnego aparatu. (nie celny wolny autofocus, często nie wyraźne fotki, słabe fotki z bliska np. skan dokumentów) Ponoć w note 20 ultra poprawiono błędy konstrukcyjne s20. Pytanie czy ktoś posiadał oba telefony i może się wypowiedzieć czy aby na pewno aparat poprawiono? Nie chodzi mi o porównania na papierze, bo są niewiele warte. A może s21Ultra albo xiaomi mi 10 ultra? Cytuj Link to post Share on other sites
elvismt 757 Napisano 18 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2021 (edytowane) No właśnie na papierze wygląda to bardzo atrakcyjnie. Natomiast boje się dalej aparatu 108MP z s20 ultra. Ten niestety jest gorszy od 12MP z s10 czy zwykłej S20 Straszy również brak ładowarki i brak slotu na kartę SD (obecnie mam 400GB) Chyba się skończy na tym że nie wymienię telefonu... Chociaż ciort jeden wie... Wydaje mi się że przed aktualizacjami oprogramowania mój s20 ultra robił jednak lepsze foto i celniej autofocusował... Edytowane 18 Maja 2021 przez elvismt Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts