sieniu 3 Napisano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Cześć, Xiaomi Mi 9T mojej lubej uległ nieszczęśliwemu wypadkowi i naprawa niemal dorównuje cenie nowego telefonu, stąd na gwałt szukamy zamiennika. Generalnie założenie jest takie żeby nowy telefon nie był gorszy od starego. Wymagania to AMOLED, FullHD i przyzwoite zdjęcia. 5G mile widziane. Wstępnie wybór padł na POCO F3 5G za 1599zł i to jest cena maksymalna (chyba że w cenie +100zł można dostać coś znacząco lepszego). Czy w tej cenie (do 1600zł) jest to najlepszy wybór? Może lepiej zainteresować się czymś innym? Ja osobiście nie jestem fanem Xiaomi ale dziewczyna od lat używa "chińszczyzny" i jest przyzwyczajona :) Link to post Share on other sites
Domker 6 Napisano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 W tej cenie to raczej bezkonkurencyjny jest Poco F3 5G. Jeżeli chodzi o zdjęcia to aparat pokazuje klasę dopiero na zmodowanej apce od Google (Google Camera) > https://0x0.st/Nl6h Na "fabrycznej" jest przyzwoicie jak na ten segment. Przy zakupie tylko patrz, żeby było napisane, że z oficjalnej polskiej dystrybucji jest, bo możesz mieć problemy potem z VoLTE/VoWiFi. Link to post Share on other sites
sieniu 3 Napisano 17 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Dzięki, ten POCO obecnie dostępny tylko w X-KOM i Mi-store więc tylko polska dystrybucja Link to post Share on other sites
zgreeeg 0 Napisano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2021 A co zieloną poświatą itp.? Link to post Share on other sites
sieniu 3 Napisano 3 Lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2021 W dniu 28.04.2021 o 08:15, zgreeeg napisał: A co zieloną poświatą itp.? Telefon póki co (ponad 2 miesiące użytkowania) nie sprawia żadnych problemów. W tej cenie godny polecenia. Link to post Share on other sites
Recommended Posts