Pawian 2 Napisano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 Mam huawei Y5 2019. Czy ktoś wie czy da się zrobić (może jakiś specjalny program) hotspot wifi, tak aby był jakby przedłużeniem routera....obecnie jest jedynie opcja tehteringu ale to z transmisji danych, a chodzi o to by telefon był jakby routerem, ciągnącym sygnał z innego routera Cytuj Link to post Share on other sites
8gwiazdek 255 Napisano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 (edytowane) Ty nie chcesz stworzyć HoT Spot-a tylko chcesz aby Twój telefon był repeater-em https://techwiser.com/create-a-wifi-hotspot-from-android/ Edytowane 12 Kwietnia 2021 przez 8gwiazdek Cytuj Link to post Share on other sites
Pawian 2 Napisano 12 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 (edytowane) Dzięki wielkie. A to jest platny program? Ileś tylko giga można "zużyć" i zablokuje korzystanie? I tak mam "brak internetu" mimo że zrobiłem zgodnie z instrukcją zmieniając te dane w proxy. Ktoś wie co jest nie tak? Edytowane 12 Kwietnia 2021 przez Pawian Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts