Kaziaumc 5 Napisano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2021 Witam, po złożeniu komputera jak podłączę słuchawki do kompa w której mam xonara dgx słychać gdy nic nie leci w tle cichy pisk, tak samo jest cały czas z front panelu z obudowy. Co to może być? Cytuj Link to post Share on other sites
PawelQ 107 Napisano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2021 źle podłączone kable Cytuj Link to post Share on other sites
kokosnh 4162 Napisano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2021 Ja tam słyszałem ruchy muszy bezprzewodowej na zintegrowanej karcie sieciowej, więc nic mnie nie zaskoczy. Zwykle problemem są zakłócenia z PC, czy jak w moim przypadku nadajnika 2.4GHz do myszki, raz kolega miał problem przez monitor ( w którym miał aktywny HUB USB ). Po odłączeniu USB, czy tam HDMI problem ustępował ( nie pamiętam już czego dokładnie ) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts