Dewolf 4 Napisano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2021 Cześć, to znowu ja. Czy to wina sterowników? Nie instalowałem ich jeszcze. Zjawisko które opisałem w temacie występowało w biosie. W windowsie nie sprawdzałem. Ruszam do roboty, jak mi sie nie ida ogarnąć to tu wrócę po odpowiedź. Z góry dzięki. Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2021 Ale jakie to urządzenie? Cytuj Link to post Share on other sites
bob 68 Napisano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2021 W dniu 1.04.2021 o 07:03, Dewolf napisał: ........... Ruszam do roboty...... Łączę się w bólu z Twoim pracodawcą i z Twoimi kolegami w pracy... Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2021 Ja dokładnie jak bob...:) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts