gewof 0 Napisano 8 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Witam, jako, ze niedawno dokonalem niemal calkowitego upgrade'u komputera, to mam do sprzedania jego poprzednie wnetrznosci ; ) Wszystko to dzialalo(i dziala) bez zarzutu. Procesor i jedna kosc ramu jest nawet jeszcze na gwarancji, ale musialbym jej poszukac(faktura gdzies w firmie lezy). Na calosc daje oczywiscie ze swojej strony tydzien gwarancji rozruchowej, zeby mozna bylo sobie wszystko sprawdzic. Najchetniej tez sprzedalbym czesci na terenie Warszawy, lub ew Szczecina(ale to dopiero pod koniec sierpnia). W skald zestawu wchodzi: AMD Athlon x2 5800 + nowiutkie chlodzenie z Athlona X4(mam inne, wiec to mi jest niepotrzebne ) - 220zl MSI K9N Neo-F - 80zl ATI Radeon 4870 512mb Sonic + kontroler obrotow do tylnego wiatraczka, bo potrafi byc upierdliwy - 240zl DDR2 Kingmax 667 2x1GB - 65zl DDR2 Samsung 666 1x2GB - 75zl Jezeli ktos zdecyduje sie wziac calosc, to koszt wtedy wyniesie 620zl. Niestety nie mam pudelek do tego(wszystke sa w Szczecinie, moge najwyzej przywiezc je pozniej jezeli komus bardzo zalezy ; ) ) Kontakt na forum, lub przez mail gewofmail@gmail.com(odbieram regularnie w ciagu dnia), mozliwosc obejrzenia w Warszawie. Link to post Share on other sites
Recommended Posts