kozakowy 1 Napisano 8 Marca 2021 Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 (edytowane) § Budżet: 1000 PLN § Jakiej myszki obecnie używasz: ZOWIE FK1+ § Jaką masz obecnie podkładkę: STEELSERIES QCK+ § Z jakich wartości DPI korzystasz: 400 § Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: OK. 50 CM § W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): CS GO/ VALORANT § Ile przycisków używasz w myszce: DWA § Chwyt: FINGERTRIP/PALM GRIP § Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2 § Wielkość dłoni (cała dłoń i od czubka palca środkowego do kciuka: CAŁA DŁOŃ 0K 21 CM / OD CZUBKA ŚRODKOWEGO PALCA DO KCIUKA 13 CM § Dlaczego chcesz zmienić mysz: W MOJEJ OBECNEJ ZOWIE PADŁ SCROLL. JESTEM Z ZOWIE OD POCZĄTKU KARIERY (5 LAT) I CZAS NA ZMIANĘ § Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy): WYGLĄD OBOJĘTNY, 6 PRZYCISKÓW, WAGA PONIŻEJ 70G, MATERIAŁ OBOJETNY Edytowane 8 Marca 2021 przez kozakowy Cytuj Link to post Share on other sites
Andrzej81 2 Napisano 8 Marca 2021 Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 1000 zł za myszkę ? a nie lepiej pomyśleć o przyszłości - zainwestować w wiedze? Cytuj Link to post Share on other sites
kozakowy 1 Napisano 8 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 41 minut temu, Andrzej81 napisał: 1000 zł za myszkę ? a nie lepiej pomyśleć o przyszłości - zainwestować w wiedze? Do 1000 zł. Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 12 Marca 2021 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 @kozakowy Aktualne? Bo nie wiem czy się produkować;) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts