ptasiek2 1 Napisano 6 Marca 2021 Udostępnij Napisano 6 Marca 2021 (edytowane) Sprzedam dysk SSD w formacie 2,5" z interfejsem SATA - Crucial BX500 o pojemności 960GB (1TB) wraz z całym zestawem producenta oraz dowodem zakupu. Dysk posiadam od roku, bardzo niski przebieg (służył jako magazyn gier) i posiada nadal 24 miesiące gwarancji (do marca 2023). Cena jaka mnie interesuje to 309 zł (do negocjacji). Mogę wysłać, dostarczyć na terenie Poznania. Pisz na pewno się dogadamy Edytowane 6 Marca 2021 przez ptasiek2 Link to post Share on other sites
jacekgothic 18790 Napisano 7 Marca 2021 Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 Pudełko po dysku sprzedajesz? Czytałeś regulamin? https://forum.benchmark.pl/announcement/23-regulamin-działu-giełda/ 1 Link to post Share on other sites
ptasiek2 1 Napisano 7 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 7 godzin temu, jacekgothic napisał: Pudełko po dysku sprzedajesz? Czytałeś regulamin? https://forum.benchmark.pl/announcement/23-regulamin-działu-giełda/ Proszę, co byś był zadowolony. Jakbym miał go zaplombowanego to też miałbym wyciągnąć? Link to post Share on other sites
jacekgothic 18790 Napisano 7 Marca 2021 Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 10 minut temu, ptasiek2 napisał: Proszę, co byś był zadowolony. Jakbym miał go zaplombowanego to też miałbym wyciągnąć? Moje zadowolenie jest mało ważne, a Twoje ogłoszenie nadal jest niezgodne z regulaminem, pisze w nim, co trzeba zrobić jeśli towar jest nowy, zaplombowany, nie masz możliwości zrobienia zdjęcia... Tak więc bądź łaskaw przeczytać regulamin i poprawić ogłoszenie. Link to post Share on other sites
ptasiek2 1 Napisano 7 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 4 minuty temu, jacekgothic napisał: Moje zadowolenie jest mało ważne, a Twoje ogłoszenie nadal jest niezgodne z regulaminem, pisze w nim, co trzeba zrobić jeśli towar jest nowy, zaplombowany. Tak więc bądź łaskaw przeczytać regulamin i poprawić ogłoszenie. Link to post Share on other sites
ptasiek2 1 Napisano 9 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2021 Sprzedane do zamknięcia Link to post Share on other sites
Recommended Posts