Naksos 103 Napisano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 Cześć, Ze względu na pracę w delegacji chciałbym kupić konsole Wcześniej miałem zawsze PlayStation, a ostatnio z 2 lata temu sprzedałem swoją PS4 Pro. I teraz pytanie czy nadal warto kupić PS4 Pro czy jednak dopłacić i kupić Xbox series X? Ps5 pomijam bo jej dostępność to unikat, a 3.5k nie zaplace za konsole z OLX czy Alledrogo. Z gier od Sony zagrałbym w Last of as 2, a Horizon 2 i tak będzie dopiero na PS5 za rok? Reszta tytułów Fifa, Call of Duty, Red dead redation 2 i tak jest na wszystkim... Jakie macie opinie i zdanie na ten temat? Co możecie polecić? Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2728 Napisano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 Jasne ze warto ,sam bym ci odsprzedał mojego ps4 pro (3 letni ) z grami , jak bym dostał ps5 w normalnej cenie . Gołe ps4 pro kupisz za 1000-1200zl ,a myslę ze to cena OK . Nowych konsol praktycznie nie uświadczysz w sklepach PS5 to już jak legenda o jednorożcu niby jest ,wszyscy o nim mówią , nikt go nie widział . XSX też już znika ze sklepów a wszystko za sprawą braków podzespołów do produkcji . IMHO XSX nie widzę sensu zakupu ta konsola nie ma żadnych exów i mieć nie będziesz , kupując XGP masz wszystkie gry z konsoli na PC . Także jak rozwazał bym osobiście zakup ps 4 slim /pro i polowanko na PS5 Cytuj Link to post Share on other sites
joker5513 2748 Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Wybierając pomiędzy "prosiakiem" a xbox one x wybrałbym konsolę Sony. Różnice w wydajności na plus Xboxa nie są w stanie nadrobić lepszych gier u konkurencji. Jedyne w czym PS4 pro denerwuje to kultura (a właściwie jej brak) pracy. W takich grach jak Days Gone czy RDR2 robi się "helikopter". Cytuj Link to post Share on other sites
porcelanowy_janusz 80 Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 (edytowane) 57 minut temu, joker5513 napisał: Jedyne w czym PS4 pro denerwuje to kultura (a właściwie jej brak) pracy. W takich grach jak Days Gone czy RDR2 robi się "helikopter". potwierdzam. Mam prosiaka z edycji Spider Man i jest odrzutowiec.. Kumpel ma prosiaka, który był sprzedawany z RDR2 i te wersje mają nieco poprawione chłodzenie, ale no przy takich grach jak NBA2K20 czy RDR2 - nie odczułem różnicy. Też dla kontrastu mam VHSa, czyli Xboxa One - na pewno jest on o wiele cichszy i chłodniejszy od PS, ale co z tego, jak nie ma eksów, bo to w końcu po to się kupuje PS'a Edytowane 1 Lutego 2021 przez porcelanowy_janusz Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts