the_cartvan 0 Napisano 23 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Witam, pierwszy raz w zyciu skladam sam komputer. Zamówiłem tą obudowe i mam kłopot bo nie wiem jak wsadzić do niego dyski twarde. Zaczalem od wsadzania Ultra-Ata i mam jeszce 2 Sata. Ten ultra Ata to wkladam do tego koszyka i nie wiem czym to mocowac ? Jak to ma lezec bo sie buja na tych gabkach ? Cytuj Link to post Share on other sites
Terrorek 10 Napisano 23 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Ponoć sie bd tak bujać ( ale reki uciąć nie dam ) xD Cytuj Link to post Share on other sites
the_cartvan 0 Napisano 23 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 to sie nie przykreca niczym ? to ma tak tylko lezec na tych niebieskich (gumowych) otworkach ? to wyglada tak ze jeden dysk lezy na drugim zero przestrzeni miedzy nimi ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 23 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 http://www.coolermaster.com/support/dl.php?f=file1203148393886.pdf&fc=Installation_Guide_v1.0.pdf STR - 10/20. Po takie rzeczy zagląda się najpierw do instrukcji obsługi . to wyglada tak ze jeden dysk lezy na drugim zero przestrzeni miedzy nimi ;/Niestety tu masz 4 dyski w 3 zatokach 5,25". Ale problemu z przegrzewaniem nie powinno być dzięki wentylatorowi. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts