NothingEx 0 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Witam serdecznie, dwa dni temu zakupiłem klawiature Genesis rhod 500 i wszystko dzialalo przez 5 minut i nagle rgb zgasło po włączeniu trybu neon w oprogramowaniu klawiatury, oddałem na gwarancje i wlaczyłem znowu ten tryb i ten sam błąd dodam ze przed aktywacją tego trybu wszystkie inne tryby działały jak np wave. Srednio mi sie widzi oddanie klawiatury 2 raz na gwarancje gdy w sklepie sprawdzali i wszystko działało. Z góry dziękuje za pomoc ;) Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Wygląda po prostu na problem z software, zatem zainstaluj ponownie sterowniki, uprzednio czyszcząc pozostałości. Cytuj Link to post Share on other sites
NothingEx 0 Napisano 18 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Godzinę temu, Leminairre napisał: Wygląda po prostu na problem z software, zatem zainstaluj ponownie sterowniki, uprzednio czyszcząc pozostałości. Robiłem i dalej nic. Instalowalem tylko to z tym menu gdzie jest macro i rgb Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Istotne, co tak naprawdę sprawdzili. Klawiatura ma wbudowaną pamięć wewnętrzną, którą pewnie się zmąciła po wybraniu tego trybu. Co tutaj możesz począć... "firmware" jest dostępny wyłącznie w jednej wersji. Manualna zmiana trybu? - działa cokolwiek? "Naciśnij klawisze FN + Scroll Lock, lub FN + 0-9 aby przełączyć między 10 trybami podświetlenia." Cytuj Link to post Share on other sites
NothingEx 0 Napisano 19 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2020 15 godzin temu, Leminairre napisał: Istotne, co tak naprawdę sprawdzili. Klawiatura ma wbudowaną pamięć wewnętrzną, którą pewnie się zmąciła po wybraniu tego trybu. Co tutaj możesz począć... "firmware" jest dostępny wyłącznie w jednej wersji. Manualna zmiana trybu? - działa cokolwiek? "Naciśnij klawisze FN + Scroll Lock, lub FN + 0-9 aby przełączyć między 10 trybami podświetlenia." Niestety i to nie działa Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Jeżeli masz możliwość, podepnij do innego komputera, wykluczysz wtedy ingerencję sterowników u siebie. Cytuj Link to post Share on other sites
SzalonyPl 0 Napisano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Witam wlasnie mam ten sam problem i nie wiem jak rozwiazac go kombinacja klawiszami nie dziala ponowna instalacja sterownikow tez nie daje rezultatu. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts