Mintownik 8 Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Telefony w podobnych cenach Szukam telefonu z długimi aktualizacjami (niestety z pixelami ciężko) budżet na pewno około 1500zł Minimum 6gb ram ma działać stabilnie Nie chcę marek xiaomi, mi, poco itd. Cytuj Link to post Share on other sites
minas_trith 28 Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 chyba nie ma takiego producenta.. ale są alternatywy dlka trochę wtajemniczonych - ale uwaga ingerencja w ROM = utrata gwarancji : https://www.xda-developers.com/the-most-popular-custom-roms-on-xda/ ja na huawei 5x mam antka 10 na lineage os Cytuj Link to post Share on other sites
Latinator 2 Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Jak zaingeruje w ROM po 2 latach tak jak zazwyczaj trwa gwarancja to nic się nie stanie. Teraz większość producentów wspiera max 2 lata telefon, także pomyślisz o tym za 2 lata. Możesz jeszcze zainteresować się używkami iphona bo chyba jeszcze 6 ma wsparcie w następnym roku. Cytuj Link to post Share on other sites
Mintownik 8 Napisano 7 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Nie mam zamiaru robić roota, wgrywać czegokolwiek ma działać Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts