Skocz do zawartości

[SPRZEDAM] Troszke sprzetu

Recommended Posts

Siema

Mam pare rzeczy do sprzedania:

1)Chatpad X360-sprawny,dziala,nie uzywam,paragon jest jak by ktos chcial,ale juz bez gwarancji.Stan idealny

2)Stacja dokujaca i 2 akumulatorki(oryginalne).Mam paragon.Jeden aku z zestawu Play $ Charge(kabel sobie zostawiam)

3)Drukarka HP F4280.Dziala,drukuje,kopiuje,jednak u mnie sa problemy ze skanowaniem(w systemie wyskakuje blad ze skaner w uzyciu). Caly zestaw,karta gwarancyjna(skonczyla sie 2 miechy temu,kable. Tusze puste

4)Karta graficzna Powercolor Radeon X1950PRO. Niesprawdzona,nie wiem czy dziala,temu tak tanio. Pudlo+karta+chlodzenie+plytka ze sterami+ksiazeczka jakas

5)Konsola DJ Hero+gra DJ Hero na X360. Stan idealny,dziala 100% sprawnie

Wszelakie pytania,prosby o zdjecia,oferty(rowniez zamiany,chociaz wole kase) na gg/mail:

6058871

miedzianek@gmail.com

Wszystko mozemy przeprowadzic przez Allegro lub osobiscie

Pzdr

Dochodzi Accelero S1-sperawny,do tego gratis turbo module z oderwanymi 2 kabelkami(latwo mozna dolutowac)

Nie dziala pod PC,to jest dostawka do pada. Tzn pod pada podlaczasz i byc moze zadziala na PC<ale nie daje gwarancji. w konsoli na pewno dziala

50zl?

Dochodzi gitara Yamaha ERG121-praktycznie nowa,paragon,kupiona ponad rok temu,struny do wymiany(raczej-gdyz jedna poszla). Pograne parenascie razy(wlasciwie nauka podstaw) i tyle. 550zl+pokrowiec+kabel jack+kostka gratis

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...