M1ck3yx 0 Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Witam. Ostatnio skończyłem grę Ghost of Tsushima i mega mi się spodobała. Otwarty świat, dużo aktywności pobocznych, niesamowity system walki - wszystko, co kocham. Przy żadnej grze aż tak dobrze się nie bawiłem, więc idąc tym tropem, postanowiłem dalej pobawić się w gry z otwartym światem. Sprawdzałem sobie kilka gier, które wydają mi się rozsądne i spełniają moje kryteria (otwarty świat, dużo aktywności pobocznych, niezły system walki), myślałem o Horizon : Zero Dawn bądź Assassins Creed Origins (warto dodać, że moja przygoda z Assassynami jest znikoma, grałem w pierwsze dwie części. Wtedy nie podszedł mi za bardzo, ale Origins wydaje się czymś innym od poprzedników) Przechodząc do sedna - co myślicie o tych dwóch grach? I czy przy nich będę bawił się równie dobrze, co przy Ghoscie? Prosiłbym też o wasze propozycje gier z otwartym światem - dobrze by było, gdyby były dosyć długie, oraz nie były strzelankami (nie moje klimaty). Z uwagi na to, że mało czasu poświęciłem grom z otwartym światem, rozważę każdą propozycję (no może oprócz wieśka, nie podszedł mi) Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Horizon Zero Dawn raczej przypadnie Ci do gustu, Origins to też bardzo dobra gra. Od siebie mogę również polecić Days Gone. Cytuj Link to post Share on other sites
joker5513 2786 Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 (edytowane) Mi Horizon jakoś nie leży. Za to Days Gone było świetne. Z świetnych gier z otwartym światem oczywiście nie można zapomnieć o Red Dead Redemption zarówno 1 sprzed 10 lat jak i 2. Fallout 4. Edytowane 1 Grudnia 2020 przez joker5513 Cytuj Link to post Share on other sites
M1ck3yx 0 Napisano 1 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Godzinę temu, mabrothrax napisał: Horizon Zero Dawn raczej przypadnie Ci do gustu, Origins to też bardzo dobra gra. Od siebie mogę również polecić Days Gone. Myślałem właśnie również o Days Gone. Czytałem, ze to "połączenie" TWD i SoA, co bardzo mnie zaciekawiło, bo jestem fanem obu seriali. Na pewno ta gierka również jest na celowniku. Dziękuję za opinie! Godzinę temu, joker5513 napisał: Mi Horizon jakoś nie leży. Za to Days Gone było świetne. Z świetnych gier z otwartym światem oczywiście nie można zapomnieć o Red Dead Redemption zarówno 1 sprzed 10 lat jak i 2. Fallout 4. Ano wiadomo, nie każdemu każda gra leży, tak samo jak u mnie z Wieśkiem Days Gone na pewno na celowniku. Co do RDR2 to ogrywałem swojego czasu już - też tak średnio przypadł mi do gustu. Fallout 4 słyszałem dużo słabych opinii i trochę się obawiam co do niego. Cytuj Link to post Share on other sites
sopell 0 Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 To może Red Dead Redemption 2? Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13230 Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Skyrim special edition. Cytuj Link to post Share on other sites
M1ck3yx 0 Napisano 9 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 W dniu 8.12.2020 o 13:48, sopell napisał: To może Red Dead Redemption 2? Jak wyżej pisałem - RDR2 ogrywałem i nie podszedł mi jakoś specjalnie. 20 godzin temu, MiK napisał: Skyrim special edition. Też tak średnio moje klimaty. Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13230 Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Atelier Ryza: Ever Darkness Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts