pa3eloo 3 Napisano 30 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Witam. Wiem, że statystyki wskazują, że epidemia mija, ale małym niefartem umiejscowili mnie na kwarantannie. Mam tą przyjemność potrwonić trochę czas i muszę się Was poradzić. Podpowie mi ktoś może jakie są aktualnie fajne gierki do szybkiej rozrywki? Nie chcę się wciągnąć, a mam jednak naturę skłonną do uzależnień. Coś szybkiego bez przechodzenia typu Quake, czy Unreal Turnament. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Nitr0n 1 Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Może jednak przekonasz się do przygodówek. Jakiś fajny emulator i crash bandicoot. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Latinator 2 Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Jak lubisz strzelanki to BF będzie świetnym wyborem. Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Polecam szachy... Cytuj Link to post Share on other sites
Jayme 2 Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Albo karty Cytuj Link to post Share on other sites
Roginator 1 Napisano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 Jak masz naturę skłonną do uzależnień to śmiało sięgnij po pokera, ruletkę czy jednorękiego bandytę Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1290 Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Starości Doom3 ,Quake 4 albo Unreal Gold 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Cubano 49 Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Wybierz coś z tego Cytuj Link to post Share on other sites
Cosmy 0 Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Fajnie wygląda Quake 4 to możesz zostać przy tej serii. Tak na szybko również wyścigi wszelkiej maści będą dobre. Cytuj Link to post Share on other sites
Tonyy 2 Napisano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Doom będzie świetnym wyborem. Wciągające niesamowicie. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Juaninat 1 Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Teraz w Epic Games masz do końca roku kilka tytułów free. Nie są to tak atrakcyjne tytuły jak miał Ubi, ale coś znajdziesz dla siebie. Dzisiaj masz Night in the woods. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
cleandean 0 Napisano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2020 Strasznie słabe te tytuły w Epicu. W Ubi to było coś. W Epic Games to wyglądają jak z lat 80tych Cytuj Link to post Share on other sites
Helgo 0 Napisano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 W Epic Games masz chociaż Anno, a Ubi daje praktycznie same dodatki do gier. Cytuj Link to post Share on other sites
berserknor 0 Napisano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 W dniu 29.12.2020 o 23:30, cleandean napisał: Strasznie słabe te tytuły w Epicu. W Ubi to było coś. W Epic Games to wyglądają jak z lat 80tych Jak wcześniejsze tytuły nie satysfakcjonowały to dzisiaj masz Jurassic World Evolution, która jest bardzo dobrym tytułem. Cytuj Link to post Share on other sites
Norxsi 0 Napisano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 Mi tam przypadł do gustu ten Solitairice, dobrze że się na niego załapałem. Są jakieś propozycje takich karcianych gier? Cytuj Link to post Share on other sites
Geninats 0 Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Jak uzależniające to tylko Karty i ruletka :D. Równie mocno wciąga Wiedźmin w dobrej cenie. Zajrzyj na Goga. Jeszcze trwa promocja. Cytuj Link to post Share on other sites
perrydic 0 Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 W dniu 1.01.2021 o 11:31, berserknor napisał: Jak wcześniejsze tytuły nie satysfakcjonowały to dzisiaj masz Jurassic World Evolution, która jest bardzo dobrym tytułem. Dzięki za Jurassic World Evolution Cytuj Link to post Share on other sites
Petob 0 Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Solitairica jest chyba jedynym takim połączeniem w swoim rodzaju. Załapałem się na nią i pomęczę jeszcze trochę. Na szybkie rozgrywki lubię odpalać fifę. Meczyk i do domu :D. Cytuj Link to post Share on other sites
pa3eloo 3 Napisano 8 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Dziękuję za tytuły. Generalnie było spoko. Miały być szybkorozgrywkowe tytuły, a wciągnąłem się w gry z propozycji. Mając trochę czasu zgromadziłem prawie wszystkie promocyjne gry od Epica. Chyba przerzucę się na dłuższe fabuły. Nie załapałem się niestety tylko na Solitairica czy będzie jeszcze taka Promocja na nią? Cytuj Link to post Share on other sites
Petster 1 Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 (edytowane) W dniu 9.01.2021 o 00:00, pa3eloo napisał: Dziękuję za tytuły. Generalnie było spoko. Miały być szybkorozgrywkowe tytuły, a wciągnąłem się w gry z propozycji. Mając trochę czasu zgromadziłem prawie wszystkie promocyjne gry od Epica. Chyba przerzucę się na dłuższe fabuły. Nie załapałem się niestety tylko na Solitairica czy będzie jeszcze taka Promocja na nią? Na razie nie ma co liczyć na promocję Solitairica, ale łączoną rozrywkę karcianą masz w produkcji . Od Epica jest teraz Crying Suns. Edytowane 28 Marca 2021 przez adivxv 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Maninek93 7 Napisano 27 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Może League of Legends? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts