pjo_pl 0 Napisano 28 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2020 Hej, Szukam jakiegoś telewizora 75", ze średnio-niższej półki cenowej. Zależy mi na tym żeby po prostu mieć duży telewizor na którym można sobię fajnie pooglądać filmy, seriale, lub pograć. Grać będę casualowo, w jakieś gta, czasem strzelanki, czasem jakieś platformówki. Chcę żeby telewizor był po prostu "dobry", i nie było dużych opóźnień, czy innych utrudnień. Uda się w tym przedziale coś takiego znaleźć? Osobiście znalazłem takie modele, które obecnie są też w (chyba) fajnych promocjach. Samsung UE75TU7102K Samsung UE75TU8002K Samsung QE75Q67TAU (to góra budżetu; widać tą różnice ponad 1k?) LG 75UN71003LC Philips 75PUS7805 LG 75UN85003LA (Najtańszy ze 100HZ - warto?) Który z nich byłby dobrym wyborem? Jeśli jakikolwiek. Proponujcie Cytuj Link to post Share on other sites
marko22 715 Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Od siebie napiszę Ci tak - zejdź z pułapu 77" do 55" i kup OLED. I odeślę Cię do swojej odpowiedzi tutaj - Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts