anikocio 11 Napisano 27 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Hej za cenę jak niżej po podaniu kodu "2020FRIDAY" można mieć fajny sprzęt jak w tytule . Ja dostałem swój po 8 dniach ale za jeszcze niższą cenę 11.11. Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6361 Napisano 27 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Za 8 stówek ciężko kupić coś o równie dobrych pomiarach. Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 27 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Doskonała okazja, szkoda, że nie podałeś gdzie. Cytuj Link to post Share on other sites
anikocio 11 Napisano 27 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 (edytowane) Sorki ...ale jest też na screenie tyle ,że mało czytelne fakt....Aoshida HIFI Audio Store Polecam sprzedawcę jakby co, kontakt super i wysyła najdalej następnego dnia (inna strefa czasowa). Ja domówiłem razem ze sprzętem kabel USB C i RCA...za ok 6zł oba. Jakość RCA jak za cenę 3zł to naprawdę niezłe wykonanie przynajmniej w aspekcie wizualnym Edytowane 27 Listopada 2020 przez anikocio Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts