Lord_Krecitsqa 1365 Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Nigdy nie miałem takiego sprzętu, zawsze był tandem klawiatura+mysz. Polecicie coś? Genesis Mangan 200 taki w cenie 50zł na allegro Ale może coś lepszego? Nie chciałbym się zniechęcić Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Pad od xboxa. Wszystkie gry go obsługują. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Loki1997 56 Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Najlepiej jakiegoś pada na licencji xboxa, nie musisz bawić się żadne sterowniki/emulatory. Jeśli chciałbyś coś budżetowego, to możesz pomyśleć nad padem PDP, który jest na licencji MS. Jedyną różnicą jest to, że jest na kablu, ale ma to swoje plusy - nie musisz martwić się o baterie.https://www.x-kom.pl/p/435825-pad-pdp-xbox-one-controller-black-przewodowy.html Cytuj Link to post Share on other sites
sznib 887 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Najlepiej oryginalny pad od Xa. Trochę kosztuje, ale masz dobrą jakość i gwarancję że posłuży latami. Ja 95% gier ogrywam padem i nie wyobrażam sobie inaczej. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Lord_Krecitsqa 1365 Napisano 15 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Najlepiej oryginalny pad od Xa. Trochę kosztuje, ale masz dobrą jakość i gwarancję że posłuży latami. Ja 95% gier ogrywam padem i nie wyobrażam sobie inaczej. Też czytałem że oryginalny od XBox najlepszy. A zapodasz linka który ? To bym sobie zamówił Tu mam np. https://allegro.pl/oferta/pad-xbox-one-bialy-model-microsoft-1708-9765520611?utm_medium=app_share&utm_source=facebook Ale widziałem również inne modele. Ten byłby do CoD oraz Tomb Raider Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2740 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Ja mam od lat pada od x360 na kablu oczywiście oryginał. Działa jak należy i polecam Cytuj Link to post Share on other sites
sznib 887 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Ja mam tą starszą wersje która potrzebuje odbiornika Microsoftu żeby działać bezprzewodowo. Ta z linka jest nowsza i działa po bluetooth. Jakościowo to to samo, porządny pad. Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 To bym sobie zamówił Oem. Stan: Odnowiony przez producenta Gdzie za 5zł więcej masz nowy w pudełku. Cytuj Link to post Share on other sites
SpiderCK 1 Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Tylko i wyłącznie pad dualshock 4 v2 (tylko oryginalny nie chińskie zamienniki). Na dłużej posłuży, lepsze wykonanie. Od Xboxa szybko się psuje, po dłuższym użytkowaniu wychodzą z niego dziwne dźwięki. Często siadają analogi. Cytuj Link to post Share on other sites
sznib 887 Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 No popatrz, a mój już ponad 3 lata działa zupełnie bezawaryjnie, a używam bardzo często. Cytuj Link to post Share on other sites
Loki1997 56 Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Z moim miałem problem po 3-4 latach od zakupu. Bumper łapał jakby podwójny klik, ale nowy przełącznik kosztuje kilka złoty. Wystarczy trochę chęci i lutownica, żeby rozwiązać taki problem, nowy mikro klik kosztuje śmieszne pieniądze, przyrównując go do ceny nowego pada. Jeśli nie rzucisz nim, nie spadnie Ci to szansa uszkodzenia jest prawie zerowa Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Od Xboxa szybko się psuje To nie jest forum do opowiadania swoich snów czy wymyślania innych bzdur. Cytuj Link to post Share on other sites
Skaza 591 Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Zastanawiam się, czy ktoś posiada doświadczenie związane z użytkowaniem pada Sony w systemie Windows? Steam wstępnie wprowadza wsparcie dla Dual Sense (PS5) i może warto rozważyć takie rozwiązanie? Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Zastanawiam się, czy ktoś posiada doświadczenie związane z użytkowaniem pada Sony w systemie Windows? Yup. Mi DS4 pasuje dużo bardziej niż pady od Xbox'a, a korzystałem z jednych i drugich. Mały program - DS4Windows i nie ma najmniejszych problemów z obsługą. Cytuj Link to post Share on other sites
DEX66 43 Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 używałem chińskich podróbek DS3, aktualnie oryginalne DS4 zamiennie PC z PS4 i też najmniejszych problemów nie mam, choć ja zamiast ds4windows używam scptoolkit, oczywiście podpięte przez bluetooth Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts