zosia_lat_12 0 Napisano 8 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2020 Dzień dobry. Szukam słuchawek bezprzewodowych dla taty do Jego cudownego gramofonu. Niestety, gramofon posiada tylko gniazdo jack 3,5mm. Czy istnieje jakiś adapter bluetooth pod to gniazdo jack? Jeśli tak, to jak dobrać do takiego adaptera słuchawki bezprzewodowe? Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 8 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2020 Ale jaja, sam bym tego nie wymyślił Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 O Cie to jeszcze lepsze niż głośnik bt do gramofonu xD Gramofonu się używa po ty żeby było full analog chce słuchawki bt to niech puszcza se muze z neta bo taka opcja jak napisałeś jest kompletnie bez sensu. Coś w rodzaju jak by poldkiem trakiem wieźć Kubik betonu z betoniarni niby można tyko po jaki *** Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6361 Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Trochę trąci trolem. Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Trochę trąci trolem.Mam znajomego co był zachwycony jak mu narzeczona kupiła gramofon z opcją bt i do tego głośnik bt. Całość ponad 3k jak to zobaczymy płakałem i miałem stan przedzawałowy. Tak że. Nie zdziwi nic xD Cytuj Link to post Share on other sites
kombajn 354 Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Panowie bardzo śmieszne, ponabijaliście się, ale żaden nie pomyślał żeby odpowiedzieć na pytanie zamiast wygłaszać opinie (o które notabene nikt nie prosił) na temat jego zasadności. A może nie chodzi o analogowego ducha płyt winylowych tylko o zwykłe odtwarzanie ulubionej kolekcji płyt? @zosia_lat_12 Potrzebny jest nadajnik BT np taki: https://allegro.pl/oferta/adapter-transmiter-bluetooth-5-0-rx-tx-2w1-aptx-9296666476 Ma normalną antenę (a nie miniaturową wbudowaną) i BT 5.0 więc zasięg będzie naprawdę wzorowy a dzięki AptX dźwięk będzie dobrej jakości (o ile słuchawki również będą obsługiwały ten standard). Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Panowie bardzo śmieszne, ponabijaliście się, ale żaden nie pomyślał żeby odpowiedzieć na pytanie zamiast wygłaszać opinie (o które notabene nikt nie prosił) na temat jego zasadności. A może nie chodzi o analogowego ducha płyt winylowych tylko o zwykłe odtwarzanie ulubionej kolekcji płyt? @zosia_lat_12 Potrzebny jest nadajnik BT np taki: https://allegro.pl/oferta/adapter-transmiter-bluetooth-5-0-rx-tx-2w1-aptx-9296666476 Ma normalną antenę (a nie miniaturową wbudowaną) i BT 5.0 więc zasięg będzie naprawdę wzorowy a dzięki AptX dźwięk będzie dobrej jakości (o ile słuchawki również będą obsługiwały ten standard). Tylko po cholere zajeżdżać kolekcje w ten sposób skoro lepiej puścić spotyfy albo tidala? Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Ten gramofon to pewnie i tak jakieś cudo skoro ma Jack 3,5'' Cytuj Link to post Share on other sites
kombajn 354 Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Tylko po cholere zajeżdżać kolekcje w ten sposób skoro lepiej puścić spotyfy albo tidala? A mi skąd wiedizeć? Może ktoś nie ma na czym używać spotife, albo ma dużą kolekcję winyli i je lubi. Cytuj Link to post Share on other sites
ernorator 3643 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Jestem zszokowany tak powściagliwą postawą kolegów w obliczu herezji. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts