mathus86 0 Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 Witam mam co myślicie o tej płycie i czy na początek oczywiście ryzen 5 3600 to dobre połączenie ? Cena tej płyty na morele to 599 złotych i czy w tej cenie mogę kupić coś innego z możliwością w przyszłości zainstalowania nowych procesorów Ryzen ? Cytuj Link to post Share on other sites
Rebelmind 3738 Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 Nie ma praktycznie lepszej płyty w tej cenie. Cytuj Link to post Share on other sites
mathus86 0 Napisano 4 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2020 Dziękuję za odpowiedź. Płyta zamówiona. Cytuj Link to post Share on other sites
Rebelmind 3738 Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 Ja miałem już zamówioną Mortarkę ale trafiłem na Tomahawka na tym samym chipsecie po zwrocie niewiele drożej (normalnie 250 pln dopłaty bym nie brał pod uwagę nawet) i tylko dlatego będzie. Cytuj Link to post Share on other sites
Artok 2010 Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 @Rebelmind Mówisz, że się złamałeś i popędziłeś po nową płytę? Cytuj Link to post Share on other sites
Rebelmind 3738 Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 Ano. Gdyby te B550 nie wyszły takie dobre to bym w ogóle się nad tym nie zastanawiał, a tak nawet jak stracę na Asusie to i tak oznaczać to będzie wymianę na płytę lepszą (temperatury VRM, pasywnie chłodzony chipset). Szkoda, że B550 nie wyszły od razu, bo wiele osób by się nie pchało w X570. Cytuj Link to post Share on other sites
pendzel_3 4598 Napisano 5 Października 2020 Udostępnij Napisano 5 Października 2020 Szkoda, że B550 nie wyszły od razu, bo wiele osób by się nie pchało w X570. ale kaska by się już całkiem nie zgadzała. I tak jeśli będzie jak obiecują (b450 będzie obsługiwało zen3). to uważam, że wynik na poziomie 5 lat (bo tyle gdzieś wyjdzie) na jednym mobasie będzie dla mnie nader zadowalający. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts