Sharimsejn 24 Napisano 1 Października 2020 Udostępnij Napisano 1 Października 2020 Witam. Jak w tytule. Szukam mechanika mniej więcej w tej kwocie. Rozważę dopłatę niewielką jeśli będzie to warte. Nie chcę klawy z przyciskami makr ale obowiązkowy jest num panel + fukncyjne, czyli F1 itp. Czyli w sumie jak standardowa klawiatura tylko mechanik z podświetleniem. Zależy mi również by switche nie należały do najgłośniejszych i żeby nie wciskało się ich z jakimś lekkim oporem. Wstępnie przymierzam się do tego MSI poniżej. https://www.morele.net/klawiatura-msi-vigor-gk50-low-profile-5940695/ Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 1 Października 2020 Udostępnij Napisano 1 Października 2020 "Wstępnie przymierzam się do tego MSI poniżej." Zestaw klawiszy z tworzywa ABS, czcionka nałożona procesem "laser-etching", waga 700 gramów, widoczny "bleeding" podświetlenia RGB, paskudny font - klawiatura bez zalet zważywszy na cenę. > https://test-gear.pl/forum/showthread.php?tid=3858&pid=32502#pid32502 Cytuj Link to post Share on other sites
Sharimsejn 24 Napisano 1 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2020 (edytowane) No ok ale w tym linku gościu odradza jakieś trzy klawiatury polecając jakieś inne, o których nigdy nie słyszałem, a zapewne nie ma ich w polskich sklepach. Am I wrong? Rozważę każdą do kupienia w polskim sklepie internetowym. Edytowane 1 Października 2020 przez Sharimsejn Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 1 Października 2020 Udostępnij Napisano 1 Października 2020 Z polskiej dystrybucji w tej kwocie, dostaniesz wyłącznie ochłapy. Cytuj Link to post Share on other sites
Sharimsejn 24 Napisano 1 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2020 No trudno. Nie będę kupował zza granicy tak jak duża grupa innych podobnych mi osób. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts