bartek19933 30 Napisano 26 Września 2020 Udostępnij Napisano 26 Września 2020 Link do OLX: KLIK OLX Witam, Sprzedam kartę graficzną EVGA GTX 1070Ti FTW2 + EVGA Power Link. Karta używana, lecz w 100% sprawna. Używałem jej głównie do grania w Dying Light i Project CARS, lecz od dłuższego czasu nie mam czasu na granie, dlatego sprzedaję. Jest to najlepsza wersja karty od EVGA na chłodzeniu powietrzem, najcichsza, najchłodniejsza, z najlepszym chłodzeniem, z podświetleniem RGB.W komplecie raczej wszystko to, co daje producent: oczywiście karta graficzna, kartoniki, instrukcja obsługi, broszurki, naklejki, przejściówki od zasilania.Gwarancja producenta już niestety minęła, lecz daję od siebie 14dni na sprawdzenie.Karta cicha, podświetlana, nie przegrzewa się, nie miałem z nią żadnych problemów.W zestawie adapter "EVGA Power Link", który pozwala na lepsze poprowadzenie okablowania zasilającego kartę.W razie pytań proszę o wiadomość. Cena: 1099zł Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts