Wariatosss 0 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 (edytowane) Czy owy zasilacz mi nie wybuchnie podczas pracy? Odkopałem stary komputer i chce go postawić na nogi dla brata i mam pytanie czy on mi nie wybuchnie/spali czegoś?Edit:W Sumie nie jestem pewien czy to jest feel czy feel 2 Edytowane 5 Sierpnia 2020 przez Wariatosss Cytuj Link to post Share on other sites
O2lsie 21 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Do jakiegoś biurowego komputera będzie ok, ale nie podłączałbym pod to droższych części. Tylko na wszelki wypadek odpaliłbym ten zasilacz bez komputera - https://proline.pl/?n=sprawdzenie-zasilacza-bez-komputera. Już raz zdarzyło mi się zjarać płytę główną takim teoretycznie działającym zasilaczem wykopanym ze starego złomka. Cytuj Link to post Share on other sites
Wariatosss 0 Napisano 5 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Normalnie wszytko odpala i działa windows, podłączyłem nawet moją starą 1060 6gb, tylko boje się że sobie chate zjaram.Jak coś to jest Modecom FEEL Cytuj Link to post Share on other sites
olo163 1264 Napisano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2020 Wg mnie kup nowy zasilacz szczególnie do 1060,raz że to stary sprzed, dwa że słaba jakość. Napisz jaki podzespoły to coś dobierzemy. Tu od budżetowego spc elementem 550w, poprzez vero L3 500w z Dc-dc do konstrukcji z górnej półki. Cytuj Link to post Share on other sites
pendzel_3 4598 Napisano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2020 Do jakiegoś biurowego komputera będzie ok, nie będzie. Edit:W Sumie nie jestem pewien czy to jest feel czy feel 2 tym bardziej. podłączyłem nawet moją starą 1060 6gb, nie robiłbym tego, chyba że Ci na niej kompletnie nie zależny. Jak coś to jest Modecom FEEL No to król - sama topka czarnej listy. Można powiedzieć że pogromca hardware..... nie dalej jak z miesiąc temu ktoś w identyczny sposób odkopał taki sam i o ile dobrze pamiętam zjarał sobie płytę. Wg mnie kup nowy zasilacz szczególnie do 1060,raz że to stary sprzed, dwa że słaba jakość. dokładnie.. Dopiero Feel III do czegokolwiek się nadawał i można go było nazwać zasilaczem... dodatkowo co chwila ktoś wykopuje tego szrota z napuchniętymi kondensatorami podpina "żeby sprawdzić" i żegna się ze sprzętem. Tobie się udało, ale zdecydowanie nie polecam konturowania tej przygody. 4 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2020 Ten zasilacz nadaje się tylko do elektrośmieci a nie do jakiegokolwiek komputera. No chyba, że chcesz się pozbyć brata Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2746 Napisano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2020 Już nie przesadzajcie to FEEL w nazwie do czegoś zobowiązuje i bez powodu się tam nie znalazło Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2020 Feel the smell of dying computer 3 Cytuj Link to post Share on other sites
bartekmustach 28 Napisano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2020 Tego FEELa możesz dać co najwyżej temu gościowi, co ma akumulator na kablu Cytuj Link to post Share on other sites
anatolsowinski 0 Napisano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 Miałem ten zasilacz i powiem strach go trzymać w obudowie. Ale może to tylko moje doświadczenie. Cytuj Link to post Share on other sites
CrisPell 4845 Napisano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2020 Zdecydowanie odradzam jak jeszcze pakujesz tam kartę pokroju 1060. Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2020 Tak jak wcześniej napisano dopiero Feel III nie jest bombą zegarową, zasilacz do zmiany. Cytuj Link to post Share on other sites
3ndurek 3604 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 dopiero Feel III nie jest bombą zegarową Bzdura. Cytuj Link to post Share on other sites
EvenQ 48 Napisano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Pamiętaj przyjacielu, wszystkie: Achieve, Acutake Aton, Allied, Altis, Apex, Arktik Power Supply, Aspire, Atlas, Austin, Bandit, Bestec, Bondfunx Fire, Carbon, Coba, Codegen, ColorSit, COMPAQ, Computer (DEER Computer Co., DTK COMPUTER, I-Star Computer Co Ltd, JNC Computer Co Ltd, LOGISYS Computer, LTD Deer, SHG Computers, SIRIUS COMPUTERS, Cube Max, Deer, Delux, EC, Ecogo True Power, Everpower, Feel, Fever, Four Star (Four Star Power), Foxtech, Gigabajt (lub Megabajt), GoodWatt, Hawk, Hec, Hedy, Hiper, Hipro, Impet, Incore, Intex-Action, KingStar, Levicom, Likeenergy, Linkword, Logic (L&C), LOGISYS, Macron, Maxpower, Megabajt, Mercury, Metropilis, MS-Tech, Mustang, Newton Power, Octec, Octigen, Opengate, Pangu, Platin Power, Power, Powercomp, Powerfox, Powerlink, Powertec, Power Color, Procase, ProComp, QTECHNOLOGY, Q-tec, RAIDMAX, Rasurbo (Green Power), Rebeltec, Ropla, Rubikon, Sansun, ShenZhon, Shido, SilenX, Sniper, Stability Power, Suntek, Sun Pro, Task, TakeMe, TE, Tronje, TurboPower, UltraMedia, V Power, Win, XION, X-Power, 2N. TO SĄ ZASILACZOPODOBNE WYTWORY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak chcesz to mam SilentiumPC Vero M2 600W jeszcze na gwarancji chyba rok. Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 11 Września 2020 Udostępnij Napisano 11 Września 2020 Zapomniałeś o Akyga. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts