leszek1976 4 Napisano 30 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 Witam, Mam do sprzedania monitor AOC 27G2U 27-calowy, odświeżanie 144hz, matryca IPS. Zdjęcie z moim nickiem w ogłoszeniu Allegro: https://allegrolokalnie.pl/oferta/monitor-gamingowy-aoc-27g2u-27-144hz-1ms-ips Monitor zakupiłem w marcu tego roku. Wykryłem w nim wadę - pojawiająca się czasami na jasnokolorowym tle linia pionowa. Monitor odesłałem do reklamacji w ramach rękojmi sprzedawcy. Sklep testował monitor 25 godzin i nie potwierdził wady. Odesłał mi monitor bez naprawy i bez wymiany. Wystawiam go bez rozpakowania i sprawdzenia. Monitor jest objęty 3-letnią gwarancją producenta oraz rękojmią sprzedawcy. W razie pojawienia się wady proszę reklamować u producenta lub sprzedawcy. Nie przyjmuję zwrotu. Cena 885 zł + ewentualne koszty wysyłki. W razie czego mogę wystawić z opcją "Kup teraz" za dopłatą prowizji. Mile widziany odbiór osobisty lub wysyłka kurierem w ciągu 1 dnia roboczego od wpłaty. Zapraszam do zakupu i pozdrawiam,Leszek 885622610leszek.bogdanski@gmail.com Cytuj Link to post Share on other sites
leszek1976 4 Napisano 18 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2020 Podbijam. Możliwa niewielka negocjacja ceny. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts