tobislawow 18 Napisano 21 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2020 Witam. Wyskoczył mi komunikat w Windows Defender wykryto: PUA:Win32/FusionCore Dotyczy elementów: file: C:\Users\LiliToba\Downloads\AllFreeFLACtoMP3Converter.exe Kiedyś pewnie robiłem Coś w Tej aplikacji, ale było to lata świetlne i obecnie brak Tego cuda. Przejmować się, czy nie ma czym? Skanowałem Malwerebytes, ale rezultatów brak, program ciągle widnieje jako zagrożenie na poziomie niskim. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie. Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3760 Napisano 21 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2020 No to wejdź w tą ścieżkę skoro nie używasz i usuń folder, lub to odinstaluj. Cytuj Link to post Share on other sites
tobislawow 18 Napisano 21 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2020 (edytowane) Programu Tego jak już pisałem nie posiadam. Komunikat pojawia się w Windows Defender w okienku Kontrola Aplikacji i Przeglądarki. Edytowane 21 Lipca 2020 przez tobislawow Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17833 Napisano 21 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2020 Widocznie nadwrażliwy antywirus. Lepiej w tą stronę niż jakby miał coś puścić. Tutaj nie ma się co przejmować. Może jakieś resztki w rejestrze lub na dysku zostały po nim. Cytuj Link to post Share on other sites
tobislawow 18 Napisano 21 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2020 Dzięki w takim razie Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14073 Napisano 27 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2020 Jeżeli chcesz być spokojny to przeskanuj kompa AdwCleanerem i usuń co znajdzie Cytuj Link to post Share on other sites
Teto10 0 Napisano 27 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2020 Bez wątpienia za pomocą dobrego, zaktualizowanego programu antywirusowego możesz sprawdzić swój komputer, aby nie zawierał wirusów ani niczego podobnego. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts