sting3572 60 Napisano 3 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2020 (edytowane) Sprawa wygląda następująco, moja bratanica kupiła laptopa HP 250 g7 w "okazyjnej" cenie,wujek jej chłopaka stary komputerowiec wyjadacz załatwił z 3000 na 2000, no okazja taka że nic tylko brać, laptop z dyskiem hdd, i3 7gen, matryca TN, dopiero po mojej interwencji wymienił jej dysk na ssd 250 gb, ale i tak musiała dopłacić 200 zł, nie chciała odwoływać już zamówienia bo to wujek itp.,itd.Jak zobaczyłem tego laptopa to myślałem że mnie za przeproszeniem trafi, laptop ewidentnie nie był przeznaczony na nasz rynek, na wszystkich klawiszach numerycznych są przyklejone naklejki i to na odpier...ol, jeszcze zainstalował jej programy które ja używałem w późnych latach 90, jakieś playery których nikt już nie używa, programy do wypalania płyt itp, i dwa antywirus , jeśli ktoś kojarzy ten układ klawiatury to niech napisze, szczególnie zaintrygował mnie ten znaczek przy literze T. https://imgur.com/VbJOt0D Edytowane 3 Lipca 2020 przez sting3572 Cytuj Link to post Share on other sites
voxcordi 294 Napisano 3 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2020 Układ "UK", angielski. Przy literze T symbol funta szterlinga. Cytuj Link to post Share on other sites
minas_trith 28 Napisano 3 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2020 (edytowane) klawiatura tam jest przyspawana do covera... ew wymiana bedzie kosztować ... to po pierwsze a po drugie: zawiasy lecą na max w tych modelach: jak się zatrą to zaraz cała ramka połamana.. na to niech nardzo uważa. Edytowane 3 Lipca 2020 przez minas_trith Cytuj Link to post Share on other sites
sting3572 60 Napisano 3 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2020 Układ "UK", angielski. Przy literze T symbol funta szterlinga. Jesteś pewny? Mi to wygląda na jakiś hinduski znaczek, miałem lenovo kupionego w UK i nie miałem takiego symbolu, zresztą mniejsza z tym, laptop do zwrotu, koleś niech szuka jelenia gdzie indziej, nowy laptop z naklejkami na klawiszach , ten sam model na allegro 1399, janusz biznesu wziął 2200 i jeszcze mówił że okazja, szkoda tylko że dowiedziałem się po fakcie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts