settokaiba 0 Napisano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Hej, z jakiegoś powodu zwykły ytb zmienił mi się na youtube premium. A jak to bywa ze zmianami, zamiast być lepiej jest gorzej.No ale zmiany to zmiany i tyle.Tylko właśnie, wczoraj byłem u kumpla i chciał mi coś pokazać, załącza youtbue - lapek z win10 - i o dziwo jego youtube wygląda normalnie, tak jak jeszcze tydzień temu u mnie. Można to jakoś zmienić ?Wiecie po czym mi się zmienił youtube ze starego wyglądu na ten nowy youtube premium, po tym jak wyczyściłem pliki cookie i przypadkiem usunęła mi się cała historia i odtąd musiałem już wszystko z palca wklepywać od nowa a nie jak zwykle - klikam "y" i już mam potwierdzenie czy chcę na youtube. Wiem, że są te całe nakładki/dodatki w firefox typu old youtube itp. Które niby zmieniają interfejs na stary, ale co z tego. Pościągałem chyba 3. Jedna po drugiej, testowałem, nakładki włączone a ytb jak był premium tak jest. Chyba, że te nakładki nie działają od razu ?Bo załączyłem - sprawdziłem - nie działa - do kosza i kolejna. I tak 3x. żadna nie zmieniła wyglądu na stary, a o dziwo oceny mają pozytywne. Coś mogę zrobić ? Cytuj Link to post Share on other sites
Skaza 591 Napisano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 YouTube oferuje możliwość darmowego testowania wersji premium... Sprawdź:https://www.youtube.com/paid_memberships Cytuj Link to post Share on other sites
settokaiba 0 Napisano 22 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 hmm a to ciekawe. bo okazuje się że nie mam włączonej tej darmowej opcji na próbę . hmm i zauważyłem że włączając ytb na moment pisze youtube premium i nagle logo zmienia się na zwykłą ikonkę z napisem youtube PL Czyli okazuje się iż nie mam youtube premium - na to wygląda -ale tak czy inaczej mam zmieniony interfejs ytb a kumpel nie. Więc tak czy inaczej problem nadal tkwi. Cytuj Link to post Share on other sites
Karister 840 Napisano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2020 Ja dzisiaj dostałem nowy interfejs na służbowym Gmailu. Na prywatnym po staremu. Wygląda mi to na testy A/B nowego GUI. Cytuj Link to post Share on other sites
benutzer 257 Napisano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2020 Może kliknąłeś gdzieś i aktywowałeś youtube premium. Sprawdź czy masz jakieś plany i jak co to wyłącz je. https://support.google.com/youtube/answer/6308278?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=en Cytuj Link to post Share on other sites
settokaiba 0 Napisano 24 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2020 Tylko że jak wyżej opisałem to nie jest jednak premium bo te usługę mam wyłączoną. Zasugerowałem się tym iż po włączeniu ytb na sekundę pojawia się napis youtube premium by za moment zmienić się na youtube PL. zresztą sami zobaczcie foty: Jak odpalam ytb. I sekundę później Cytuj Link to post Share on other sites
benutzer 257 Napisano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2020 Może to forma reklamy podprogowej? Cytuj Link to post Share on other sites
settokaiba 0 Napisano 25 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 (edytowane) odnośnie tego premium to kij w to - zapomnijmy. głównie o co się rozbiega to chciałbym zmienić interfejs ytb na stary. czy jest sposób ? bo są te wtyczki w firefox, ale coś nie bardzo to działa. A reasumując chciałbym zmienić to By wyglądało jak dawniej.Uznałbym to wszystko za normalny tok wydarzeń, gdyby nie to , że kumpel ma dawny wygląd ytb. Więc też bym tak chciał Edytowane 25 Czerwca 2020 przez settokaiba Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts