hawajski23 0 Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 (edytowane) Dzień dobry, Mam problem z moją drukarką po reinstalacji systemu Windows 10 64 bit zainstalowaniu sterownika do drukarki brother drukarka nie drukuje, gdy wysyłam dokument na maszynę nie wyświetla się nawet komunikat o odbiorze dokumentu niemniej jednak skaner działa poprawie i wysyła skanowany plik do komputera, usunięcie i ponowne zainstalowanie sterownika nic nie pomogło, strony testowej z również nie udało mi się wydrukować. PS Ogólnie urządzenie jest sprawne sama w sobie drukuje gdy kopiuje dokument za pomocą skanera i bezpośrednio z poziomu drukarki go drukuję. Z góry dziękuje za porady Pozdrawiam Edytowane 19 Czerwca 2020 przez hawajski23 Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie worm 17837 Napisano 19 Czerwca 2020 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Nie wiem czy to nie wina ostatniej aktualizacji WIN10. Było coś o problemach z drukarkami. https://www.benchmark.pl/aktualnosci/windows-10-zaktualizowany-drukarki-odmawiaja-posluszenstwa.html Cytuj Link to post Share on other sites
HemaN 8 Napisano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2020 Potwierdzam, u mnie również był problem z drukowaniem. Drukarka kopiowała, skanowała i wysyłała skan do komputera ale nie drukowała. W moim przypadku pomogło odinstalowanie aktualizacji KB4560960. Cytuj Link to post Share on other sites
hawajski23 0 Napisano 21 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 bardzo dziękuje wam za pomoc w moim przypadku zadziałało usunięcie "poprawki" KB4567512 Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts