Skocz do zawartości

Msi 1070 quick silver

Recommended Posts

Witam, mam na sprzedaż karte graficzną msi 1070 quick silver. Jestem drugim właścicielem karty, pierwszym był mój brat . Grafikę sprzedaję ponieważ nie mam czasu za bardzo na gry i kupiłem słabszą kartę za dobry $$$.

https://allegrolokalnie.pl/oferta/msi-1070-quick-silver-z73?utm_source=notification&utm_medium=01-newBuyNow&utm_campaign=01-new-buy-now-offer

Cena 989zł przez allegro, poza allegro taniej o prowizję czyli 939zł. Jak najbardziej możliwy odbiór osobisty i sprawdzenie karty na miejscu. Wszystkim krzykaczom,że drogo proszę sprawdzić po ile chodzą msi 1070tki na allegro a potem komentować. Dziękuję za uwagę:)

Witam, mam na sprzedaż karte graficzną msi 1070 quick silver. Jestem drugim właścicielem karty, pierwszym był mój brat . Grafikę sprzedaję ponieważ nie mam czasu za bardzo na gry i kupiłem słabszą kartę za dobry $$$.

https://allegrolokalnie.pl/oferta/msi-1070-quick-silver-z73?utm_source=notification&utm_medium=01-newBuyNow&utm_campaign=01-new-buy-now-offer

Cena 989zł przez allegro, poza allegro taniej o prowizję czyli 939zł. Jak najbardziej możliwy odbiór osobisty i sprawdzenie karty na miejscu. Wszystkim krzykaczom,że drogo proszę sprawdzić po ile chodzą msi 1070tki na allegro a potem komentować. Dziękuję za uwagę :)

zmiana cen.. allegro 959 +kw , poza allegro 909 + kw

Edytowane przez Piasek998

Po co to kupować jak jest gtx 1650s nowa i tańsza :D

i 25% słabsza od 1070, odpowiednikiem wydajnościowym gtx1070 z nowych kart jest 1660Ti/Super, w nowych grach podobne/szybsze w starszych wolniejsze/podobne. 

Po co to kupować jak jest gtx 1650s nowa i tańsza :D

Bez przesady, 1070 jest wyraźnie szybsza.

Co innego 1660s, te nowe da się trafić około tysiąca, jeśli ceny zaczną wracać do normy to i niżej powinny być niedlugo, a różnice wydajności są na poziomie błędu pomiarowego i to często na korzyść 1660s. Styrana 1070 bez gwarancji powyżej 900 zł nie ma tu żadnego sensu.

Bez przesady, 1070 jest wyraźnie szybsza.

Co innego 1660s, te nowe da się trafić około tysiąca, jeśli ceny zaczną wracać do normy to i niżej powinny być niedlugo, a różnice wydajności są na poziomie błędu pomiarowego i to często na korzyść 1660s. Styrana 1070 bez gwarancji powyżej 900 zł nie ma tu żadnego sensu.

fakt-lepiej kupić za 1100zł wersje 1070ti bez gwary ;)