LilQuzi 1 Napisano 5 Maja 2020 Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 (edytowane) Mam problem kiedyś jak próbowałem wejść na jakaś stronę to wchodziło normalnie A teraz chrome mówi że ta strona jest niebezpieczna nawet na tych stronach na które kiedyś wchodziłem bez problemu w czym może tkwić problem? Edytowane 5 Maja 2020 przez LilQuzi Cytuj Link to post Share on other sites
naekana 41 Napisano 5 Maja 2020 Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 Może wyda Ci się banalne, ale w pierwszej kolejności sprawdź, czy masz ustawioną poprawną datę w systemie. Jeśli data jest ok, wciśnij Ctrl + Shift + N (tryb incognito) i sprawdź, czy problem nadal występuje. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
030366 1145 Napisano 5 Maja 2020 Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 Ewentualnie na innej przeglądarce jeszcze można sprawdzić. Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14030 Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Wyłącz wszystkie pluginy i sprawdź czy będą problemy. Ewentualnie w Wierszu poleceń wpisz taką komendę: ipconfig /flushdns Cytuj Link to post Share on other sites
LilQuzi 1 Napisano 18 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Chyba naprawiłem bo od dłuższego czasu nie pojawiło się Ale jak się pojawi to już nie wiem co mam robić date mam dobra wpisałem ta komendę i na innych przeglądarkach sprawdzałem A tryb incognito nie ma tu nic do rzeczy Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts