arkus 48 Napisano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2020 Witam, tak jak w temacie szukam dobrych słuchawek zarówno do rozmów w trakcie grania jak i do słuchania muzyki Nikt nic nie zaproponował, więc może ktoś doradzi, które lepiej się sprawdzą. Audio-Technica ATH-SR50BTCzy Sennheiser HD 450BTTak jak wcześniej pisałem mają służyć do słuchania muzyki (głównie elektronicznej) jak i do rozmów w programach takich jak TeamSpeak czy Discord. Pytanie też, które będą bardziej wygodne przy użyciu do 4h. Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6358 Napisano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 Bez dwóch zdań lepszy będzie produkt od ATH. Sennheisery BT są jakieś nijakie. Cytuj Link to post Share on other sites
arkus 48 Napisano 28 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2020 Zamówiłem już ATH-G1. Sprawdzałem u znajomego ATH-SR50 i mają straszny mikrofon, ciężko było zrozumieć kogoś podczas rozmowy telefonicznej. G1 będą bardziej uniwersalne a parametry mają bardzo zbliżone, więc chyba jakościowo nie będzie dużej różnicy w odsłuchu. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts