Spajder93 0 Napisano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam. Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że klawiatura którą posiadam to Logitech G213 Prodigy. Jeśli chodzi o podświetlenie, to mam z nim problem. Podczas uruchamiania Counter-Strike: Global Offensive podświetlenie wyłącza się, po czym ustawia się na tryb stały. Chciałbym ustawić tryb " kolorowa fala" podczas gry ze względu na przyzwyczajenie. I nie wiem jak to zrobić. Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez Spajder93 Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Pobierz G Hub, po instalacji zdefiniuj podświetlenie w profilu. Cytuj Link to post Share on other sites
Spajder93 0 Napisano 21 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Pobierz G Hub, po instalacji zdefiniuj podświetlenie w profilu. G Hub mam pobrane i tylko jest problem ze zdefiniowaniem tego. Po prostu nie wiem jak się za to zabrać. Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Również wątek o G213: https://bit.ly/2x2LRwE Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts