stalkerpl 129 Napisano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 Witam nie wiem czy to odpowiedni dział ale pojawia się u mnie następujący problem mam telefon huawei p20 pro i router tl-wr940n i co jakiś czas w telefonie wyskakuje mi komunikat abym autoryzował sięć wifi, w tym czasie nie mam dostępu do wifi a w aplikacji tp linka tether nie widać żadnych moich urządzeń tj. routera i 2 wzmacniaczy sygnału W telefonie pokazuje mi zablokowaną sieć wifi i obok znaczek wifi ze znakiem zapytania(autoryzuj się wifi) W takiej sytuacji robię albo reset albo ponowne wyszukiwanie routera w aplikacji i ponowne zalogowanie ale co jest problemem? dlaczego tak sie dzieje? Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 A co wtedy pokazują inne urządzenia łączące się bezprzewodowo? Cytuj Link to post Share on other sites
stalkerpl 129 Napisano 7 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) na tv wyskakuje błąd i informacja ze brak połaczenia z siecią, inne smartfony też nie mogą zalogować się do wi-fi Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez stalkerpl Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 Czyli pewnie jakaś awaria routera. Ile ma lat? Cytuj Link to post Share on other sites
stalkerpl 129 Napisano 7 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 router kupiony w 2018r prawie jeszcze nówka sztuka, problem wystepuje od czasu do czasu ale to irytuje i jeszcze taki myk jest że poprzez stronę nie można sie do niego zalogować, chyba że lecę od samego początku z konfiguracją Cytuj Link to post Share on other sites
Teshi 55 Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 patrzyłeś czy masz jakiś firmware nowszy do niego ? Cytuj Link to post Share on other sites
stalkerpl 129 Napisano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 sprawdziłem właśnie, jest najnowszy Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts