Kamil444 360 Napisano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam mam problem z myszka w grach fps z prawym przyciskiem ,np podczas zumowania przerywa lub zumuje strzelam i samo odzumowuje albo klikam zoom i nic dopiero za drugim razem działa. do kosza z myszką czy jak? w normalnej pracy pulpit, przeglądarka normalnie działa Edytowane 5 Kwietnia 2020 przez Kamil444 Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 Najprawdopodobniej, mrące mikro-przełączniki Omron D2FC-F-7N, które w wariancie 5 milionów kliknięć, są wyjątkowo nieżywotne. Spróbuj symulacji na pulpicie, przeciągając i puszczając ikony, by pozbyć się szkopułu, należy mikro-przełączniki wymienić, połowicznym rozwiązaniem, jest użycie Kontaktu PR do potencjometrów - kiedyś dolegliwość powróci. Cytuj Link to post Share on other sites
Kamil444 360 Napisano 7 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 Dzięki przeciągając ikonę lewym nie gubi ikony za to prawym w pewnym momencie gubi,nawet nie mam pojęcia jak ją rozebrac a co dopiero coś wymienić. A szkoda jej mam od ok 2013r i kosztowała swoje, na razie kupiłem w media expert na szybko Asus Tuf gaming m3 jakaś opinia na jej temat? Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2020 Śruby znajdują się pod ślizgaczami. "Asus Tuf gaming m3 jakaś opinia na jej temat?" Niewiele mogę powiedzieć, z racji kompletnego braku merytorycznych materiałów - recenzji. Cytuj Link to post Share on other sites
Kamil444 360 Napisano 9 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Śruby znajdują się pod ślizgaczami. A że tak zapytam dobry kolego zajmujesz sie może naprawą takich rzeczy? Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Wybacz błąd, śruby znajdują się pod naklejką informacyjną: https://go.aws/3b00b7U "A że tak zapytam dobry kolego zajmujesz sie może naprawą takich rzeczy?" Naprawa tak archaicznego modelu, chyba jednak nie ma żadnego uzasadnienia, gama myszy godnych wyboru, jest przeogromna. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts