vanmore 0 Napisano 31 Marca 2020 Udostępnij Napisano 31 Marca 2020 Pobrałem dzwonki, ale nie są dodawane do listy dostępnych dzwonków na telefon. W telefonie z systemem Windows 10 nie widzę, gdzie mogę wybrać dzwonek przychodzące wiadomości, mam nadzieję, że pojawi się w kolejnej wersji systemu Windows 10. To znaczy, gdybym to zrobił jak dowiedzieć się, jak dodać dzwonki do listy dostępnej dla telefonu. Cytuj Link to post Share on other sites
Kamil444 360 Napisano 31 Marca 2020 Udostępnij Napisano 31 Marca 2020 pojawi się w kolejnej wersji systemu Windows 10 Co ty z pod kamienia wypełzłeś nie bedzie kolejnej wersji wp 10 zakończyli już wsparcie całkowicie aplikacje popadały martwy system W najnowszych wersjach systemu Windows 10 Mobile wystarczy przegrać plik w formacie MP3 do folderu Dzwonki (Ringtones) w naszym telefonie. Możemy to zrobić podłączając telefon do komputera. Po tej operacji możemy ustawić dowolny dzwonek w naszym telefonie. Cytuj Link to post Share on other sites
lamhaocc 0 Napisano 25 Lipca Udostępnij Napisano 25 Lipca (edytowane) W dniu 31.03.2020 o 23:14, vanmore napisał: Pobrałem dzwonki na telefon, ale nie są dodawane do listy dostępnych dzwonków na telefon. W telefonie z systemem Windows 10 nie widzę, gdzie mogę wybrać dzwonek przychodzące wiadomości, mam nadzieję, że pojawi się w kolejnej wersji systemu Windows 10. To znaczy, gdybym to zrobił jak dowiedzieć się, jak dodać dzwonki do listy dostępnej dla telefonu. Ja również borykam się z tym samym problemem Edytowane 25 Lipca przez lamhaocc Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 25 Lipca Udostępnij Napisano 25 Lipca Dzwonki wrzucasz do odpowiedniego folderu. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts