kapec09 0 Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Witam! Mój problem polega na tym że podczas gry w bardziej wymagające gry tj.COD Modern Warfare (2019),Forza Horizon 4 mam częste freez'y polegające na np zaprzestaniu działania klawiatury w FH4. Rozmowa na discordzie grając w te gry często kończy się tym że albo przerywa moich znajomych albo mój mikrofon po prostu jakby przestaje działać. Jako przeglądarke używam Opere GX i kiedy ustawiam limit na 25% zużycia procesora to bardzo często przełączając karty zacina mi cała przeglądarke na około 5 sekund. I5 6500 WD BLUE 3TB RTX 2060 16GB DDR4 Jakieś propozycje co może być problemem tutaj? Cytuj Link to post Share on other sites
lonialomax 806 Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 System nie odnotowuje tych crash-y w Dzienniku zdarzeń? Zacznij od przeinstalowania sterowników grafiki z użyciem programu DDU. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts