NEXTDEY 0 Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Dzień Dobry myślę o zakupie tv do 3k. Miałby ktoś coś ciekawego do polecenia? Co sądzicie o serii Q60E? I jeszcze jedno ktoś mi powie czy opłaca się teraz kupować konsole xbox czy ps i google vr ? Czy poczekać jakiś czas do premiery nowych konsol? Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Wchodzisz na stronę: https://www.displayspecifications.com/en/comparison/5fb3a3a75 Masz do porównania QE55Q70RAT - TV droższy o 500zł. Cena jest bardzo dobra, bo za chwilę wchodzą nowe modele i zgodnie z coroczną tradycją zeszłoroczne modele sporo staniały. A te Q70 już się kończą, na zachodzie już w wielu sklepach zniknęły (co roku jest tak samo). Różnice są niewielkie, ale w droższym: - podświetlenie Direct LED (lokalne wygaszanie) - czerń jest naprawdę czarna. Nie wiedziałem, że to aż tak dobrze działa. - większa jasność, - sporo większa jasność szczytowa (HDR), - lepszy kontrast. Tak więc pomyśl i wybieraj. Cytuj Link to post Share on other sites
NEXTDEY 0 Napisano 28 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Znalazłem tego Q70 na ceneo za 3600 zł czyli brać tego ? Dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Brać. Ten TV to górna półka Samsunga. Wyższe modele tego producenta, to już kosmetyczne różnice za sporo większą cenę, więc nie warte dopłaty. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts