TheMike 0 Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Cześć, proszę Was uprzejmie o poradę w jednej kwestii. Otóż tak się zdarzyło, że mam do dyspozycji małe skromne pomieszczenie (4-5 m2), które chciałbym używać z różnych przyczyn. Problem jest taki, że to nie jest typowo mieszkalny pokój...Warunki jakie tam panują... głównym problemem jest temperatura, bez ogrzewania, nocami/rankami zazwyczaj jest 10-12 stopni (minimum), wilgotność w normie 45-65, czasami, bardzo rzadko potrafi podskoczyć do 70 - 75. Zastanawia mnie więc, czy takie warunki, głównie ta niska temperatura nie zaszkodzi sprzętowi elektronicznemu? Do użytku mam m.in komputer stacjonarny, konsola - TV, głośniki itd. Generalnie rzeczy, których się używa w codziennych pomieszczeniach. Bardzo Was proszę o opinie. Pozdrawiam i życzę zdrowia Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Nie zaszkodzi. Gorzej może być w czasie upałów (chłodzenie)... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts