Lionel100 4 Napisano 4 Marca 2020 Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 Witam!Poleci ktoś fajną wciągającą gre na smartfona? interesuje mnie taka też gra z którą można popisać,rywalizować z kims itp... , Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 4 Marca 2020 Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 Mnie bardzo kiedyś wciągnęły szachy...A skąd my mamy wiedzieć, co dla ciebie jest fajne ? Jak będziesz szukał dziewczyny to też napiszesz? Cytuj Link to post Share on other sites
pawluto 202 Napisano 4 Marca 2020 Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 Popsujesz sobie wzrok grając na smatfonie - Nie polecam. Już lepiej na tablecie - to zdecydowanie większy ekran i możliwości. Cytuj Link to post Share on other sites
Lionel100 4 Napisano 4 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 Coś jak heroes, lub lola interesuje mnie. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Kamil369 54 Napisano 5 Marca 2020 Udostępnij Napisano 5 Marca 2020 Dosć oczywistą odpowiedzią jest Hearthstone. Jedyna gra od której się uzależniłem, ale chyba się z tym uporałem. Musiałem rzucić całkiem, bo casualowe granie w to było niesatysfakcjonujące. Dopiero znajomość METY pozwala na strategiczne decyzje, a do tego trzeba nie tylko sporo grać, ale też regularnie. Także musisz sobie zadać pytanie. Hearthstone czy seks XD. Bo esport zabiera znacznie więcej czasu niż sport. Fakt. Odpalisz i pograsz 10 godzin i stwierdzisz, że gdzie tu skill jak wszyscy farcą. Też tak myślałem. Nie masz prawa mieć opinii, jak nie dojdziesz conajmniej do 4 rangi jbc. Dopiero wtedy możesz uznać, że coś tam wiesz na temat gry i raczej zmienisz zdanie. Miliony osób grając w to używają 2 neuronów, bo się da, ale żeby ją zmasterować przyzwoicie to potrzeba setek godzin, a i tak znajdzie się jakiś azjata lepszy od Ciebie. Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 5 Marca 2020 Udostępnij Napisano 5 Marca 2020 Ja jednak proponuję szachy... Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie Skaza 591 Napisano 21 Czerwca 2020 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 Brave Nine... Top Drives... MM Online... Ogólnie, polecam BlueStacks do testowania tytułów mobilnych. Cytuj Link to post Share on other sites
VelmaTurner 0 Napisano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2021 Często gram na Androida, więc niewiele wiem o konkurencyjnych grach. Możesz też spróbować swoich sił w grze, w którą gram, Among Us fajną grą akcji, zabawną i prostą w obsłudze. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts