severian 13 Napisano 1 Marca 2020 Udostępnij Napisano 1 Marca 2020 Dzień dobry. Czym zastąpić x compacta ?Nie śledzę branży na bieżąco więc nie wiem co jest teraz ok. mój budżet :1300 gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : zaufane sklepy stacjonarne lub internetowe nowy czy używany : nowy preferowany rozmiar wyświetlacza : mały ekran preferowany system mobilny :android do czego będę używać urządzenia :internet,smsy,rozmowy ,nawigacja najważniejsze wymagania :ekran amoled,tanie dziwne chińczyki odpadają Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3765 Napisano 1 Marca 2020 Udostępnij Napisano 1 Marca 2020 Dobry temat, też mam zagwozdke. Niby Mi9SE bo wielkość, ale parametry nie do końca ten teges. Mi9 czy Mi9T za duża cegła, reszta OK. W Samsungu S10E cena powala. Zobaczę co w tym roku się pojawi na rynku, ale wątpię by było coś małe, dobre, i do 1600zł. Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 1 Marca 2020 Udostępnij Napisano 1 Marca 2020 Szukałem takiego i padło na mi9se , ale problem z dostępnością w normalnej cenie się zrobił i kupiłem 9t . Do wielkości się przyzwyczaiłem szybko . Mi 9se chyba nie ma konkurenta wielkościowe go w swojej cenie . Cytuj Link to post Share on other sites
severian 13 Napisano 1 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2020 Dopiszę mi 9se do listy chociaż wygląda na sporą cegłę.A co z tymi wszystkimi samsungami serii A ?Taki A40 wygląda bardzo dobrze.Ale czy działanie tego telefonu nie doprowadzi mnie do obłędu ?Mój x compact działa trzeci rok i w zasadzie nie mam zastrzeżeń.Poza kiepskim ekranem,na którym w słońcu niewiele widać.Ja generalnie nie jestem hard userem.Internet i kilka aplikacji i to wszystko.Żadnych gier. Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3765 Napisano 1 Marca 2020 Udostępnij Napisano 1 Marca 2020 (edytowane) A40 to grat, A50 cegła i niewiele lepsza, taki odpowiednik redmi w Xiaomi. Zresztą cała seria A jest robiona w fabrykach Xiaomi, dzięki czemu może sobie Xiaomi montować wyświetlacze Samsunga i parę innych gratów. Edytowane 1 Marca 2020 przez AudiAWX Cytuj Link to post Share on other sites
Visconteau 0 Napisano 22 Maja 2020 Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Dopiszę mi 9se do listy chociaż wygląda na sporą cegłę.A co z tymi wszystkimi samsungami serii A ?Taki A40 wygląda bardzo dobrze.Ale czy działanie tego telefonu nie doprowadzi mnie do obłędu ?Mój x compact działa trzeci rok i w zasadzie nie mam zastrzeżeń.Poza kiepskim ekranem,na którym w słońcu niewiele widać.Ja generalnie nie jestem hard userem.Internet i kilka aplikacji i to wszystko.Żadnych gier. Thanks for the great feedback. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts