jimix 8 Napisano 26 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 Szukam nowej klawiatury. Koniecznie podświetlana, koniecznie bezprzewodowa - to dwa warunki must have. Budżet max 150. Wołałbym jednak taniej - 50-100zł, ale jak warto - dorzucę Fajnie, gdyby była nieco cichsza, nie mówię o jakimś totalnym silent click, ale moja obecna tj. https://allegro.pl/oferta/podswietlana-klawiatura-tracer-avenger-gaming-5525895293 jest dosyć głośna Co polecicie? Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 28 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2020 Nie uraczę wyszukanymi możliwościami - seria "K" Logitecha, to moja podstawowa propozycja. Uświadamiam, iż każda ze wspomnianej grupy klawiatur, posiada font nałożony w procesie "pad-printing" czy też "laser-etching" - są to metody nietrwałe. Jeżeli wyselekcjonujesz klawiaturę, potocznie zwaną "membranową", najprawdopodobniej będzie wymagała przesmarowania stabilizatorów - smar wygładza działanie i co najbardziej decydujące - wycisza. Cytuj Link to post Share on other sites
jimix 8 Napisano 28 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2020 Ciekawe to co piszesz, tylko, że dalej nie wiem co wybrać Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 28 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2020 Podany budżet, to wiraż kompromisów - bezprzewodowa łączność bez podświetlenia klawiszy, niezbyt subtelna praca - najrozsądniej, byłoby sprawdzić głośność klawiszy na sklepowym regale, na podświetlenie niestety nie ma co liczyć, z jakąkolwiek jakością. K230, K270, K360, opinię zbudować musisz na niezbyt merytorycznych ocenach w internecie. Cytuj Link to post Share on other sites
jimix 8 Napisano 28 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2020 Z podświetlenia jestem jeszcze w stanie zrezygnować, coś jeszcze polecisz poza propozycjami od Logitech? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts