maklerr 2 Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Witam. Mam kopię zapasową a dokładnie obraz systemu windows całego systemu i programów który zgrałem na dysk zapasowy (dysk WD). Dysk którego używam, a dokładniej system na nim odmówił posłuszeństwa i nie chce się włączyć (dysk Iridium Pro). Przy włączaniu jest tylko automatyczna naprawa i restart peceta, bo nie może się samo naprawić. Jeśli to ważne to mam dostęp plików tego dysku (po prostu podpinam inny a ten jest widoczny w Windowsie jako magazyn danych). Mam takie pytanie. Czy można jakoś naprawić ten system, który nie chce wstać za pomocą obrazu całego systemu (tzn. tej kopii zapasowej którą zrobiłem) ale nie instalować po prostu tej całej kopii. Tylko żeby się tam jakieś uszkodzone pliki ponaprawiały za pomocą tej kopii systemu? Mam nadzieję, że w miarę prosto wytłumaczyłem i da się zrozumieć Cytuj Link to post Share on other sites
benutzer 257 Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Nie. Cytuj Link to post Share on other sites
chrisplbw 407 Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Nie. nie, bo co? opcji jest kilka, ale bez info o wersji Win nie podziałamy. na początek odpalasz Wiersz Poleceń i po kolei: chkdsk c: /f /r sfc /scannow Cytuj Link to post Share on other sites
benutzer 257 Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 makler się pyta, to mu odpowiedziałem. Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem od "Mam takie pytanie....." i jak wiesz jak to w jakiś magiczny sposób zrobić, to m mu powiedz, bo ja nie wiem. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts