Gertron 1 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Dzień dobry, planuję zakupić nową jednostkę PC, co wiążę się ze sprzedażą aktualnego zestawu. W związku z tym, mam do was dwa pytania:1) Lepiej takowy zestaw sprzedać na części, czy jako całość?2) Jeżeli lepiej sprzedać całościowo, to ile za takie mógłbym wołać?Dodam, że komputer jest już kilka lat używany i zupełnie nie wiem co z gwarancją. Może jakąś fakturę bym odkopał, ale tak jak wspomniałem, na gwarancję bym nie liczył.Z góry dziękuję wszystkim za pomoc Podzespoły: http://prntscr.com/qt4j53 Cytuj Link to post Share on other sites
olo163 1264 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Nie zrobię tego zaciebie (bo mi się nie chce) ale napiszę ci jak to zrobić. Wchodzisz na www.allegro.pl W wyszukiwarce wpisujesz nazwę podzespołu, np.: i5 4460 i wciskasz "szukaj" Następnie w okienku sortowanie wybierasz "cena od najniższej" i patrzysz po ile chodzą dane podzespoły I tak ze wszystkimi podzespołami po koleji W ten sposób dowiesz się co ile kosztuje Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Gertron 1 Napisano 26 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Ile co kosztuje wiem jak sprawdzić, a Tobie polecam dokładniej czytać pytania "Jeżeli lepiej sprzedać całościowo..." Pozdrawiam. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
MariuszB35PL 617 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Więcej dostaniesz za osobę części, ale z niektórymi możesz się dłużej bujać. Za zestaw cenę oblicz za każdy podzespół i obniż o 200/300 zł zależy ile wyjdzie Ci cena. Cytuj Link to post Share on other sites
sergiusz621 0 Napisano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2020 Getron ta uwaga do eleganckich nie należała jak już o coś pytasz to pochyl się nad nią Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts