Odoo22 322 Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego Kupię uszkodzonego Radeona 9800 Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego Był niedawno, poszedł za 100. Na przeszczep do niego szukasz części? Cytuj Link to post Share on other sites
Odoo22 322 Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego Do niej szukam części https://allegro.pl/oferta/karta-graficzna-sapphire-radeon-9800-pro-128-mb-15116572824 Cytuj Link to post Share on other sites
PaulG 123 Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego Te, majster czego dokładnie potrzebujesz do tej karty - jak jakieś łatwo dostępne to kup je a nie szukasz dawcy. Ps. Tu jakiś chłop sprzedaje uszkodzoną 9800 Pro tyle, że drogo bo za 80 PLN. Cytuj Link to post Share on other sites
Odoo22 322 Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego Kilku kondensatorów i cewkę. O ile kondensatory to nie problem o tyle dostać cewkę w tym kształcie i rozmiarze nie jest łatwo. Już widzę spojrzenie pani w lokalnym elektronicznym Dawcy szukam przez to, że czasem można dorwać za grosze trupa który potem na przestrzeni paru lat ratuje kilka innych kart. Do tego posiadanie dawcy ułatwia reanimacje, nie trzeba sprawdzać wartości/parametrów smd'ków, zwykły wylut i wlut elementu Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 14 Lutego Udostępnij Napisano 14 Lutego To wisiało ostatnio stąd moje pytanie, bo pewnie może i by się dało uruchomić, a jak nie to zawsze dawcą może zostać. https://allegrolokalnie.pl/oferta/chlodzenie-zalman-zm80chp-radeon-9800-pro Cena trochę taka se ale chociaż chłodzenie powiedzmy, że to połowa tego była. Cytuj Link to post Share on other sites
Odoo22 322 Napisano 14 Lutego Udostępnij Napisano 14 Lutego Już w sumie dawca nieaktualny. Znalazłem brakującą cewkę na Radeonie HD 5450. Zdziwiłem się że identyczny element był na sporo młodszej karcie Na razie karta nie daje obrazu, ale brakuje jeszcze kilku smd'ków. Cytuj Link to post Share on other sites
Pasmion 1 Napisano 22 Lutego Udostępnij Napisano 22 Lutego Witam. Poszukuję sprawnej płyty z socket 3 , potrzebuje sprawdzić procka 486 . Płyta może mieć drobne wady byle by prostowała do biosu. Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 27 Lutego Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego Pilnie poszukuję retrofascynata który chciałby przygarnąć: Karta POST - 15pln Lupa nagłowna - 25pln Lupa użyta kilkukrotnie, karta chyba ani razu. Fanty wystawię na OLX więc jakaś mała opłata dojdzie jeśli ktoś będzie chciał wysyłkę. Odbiór osobisty - Poznań lub Puszczykowo. Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 1 Marca Autor Udostępnij Napisano 1 Marca Karta sprzedana, została lupa. Cytuj Link to post Share on other sites
Royal.S 18 Napisano 28 Marca Udostępnij Napisano 28 Marca Przygarnę bloki wodne do starych gpu i ciekawe radiatory chodzenia, Priv Cytuj Link to post Share on other sites
dulu1 263 Napisano 10 Kwietnia Udostępnij Napisano 10 Kwietnia Poszukuję Aopen AX6BC. Ta co miałem na benchu mi padła, nie chce mi się instalować wszystkiego od nowa. I ma bardzo dobrą opcję do testowania - możliwość zapisania ustawień w pamięci flash Cytuj Link to post Share on other sites
xaser 0 Napisano 12 Maja Udostępnij Napisano 12 Maja Kupię jakieś fajne chłodzenie pod socket a Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 13 Maja Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 11 godzin temu, xaser napisał: Kupię jakieś fajne chłodzenie pod socket a Zdefiniuj fajne. Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 13 Maja Udostępnij Napisano 13 Maja Tanie XD 1 Cytuj Link to post Share on other sites
xaser 0 Napisano 14 Maja Udostępnij Napisano 14 Maja Coś żeby ciekawie wyglądało. Jakiś miedziany thermaltake albo coś w tym stylu xD Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 15 Maja Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 14 godzin temu, xaser napisał: Coś żeby ciekawie wyglądało. Jakiś miedziany thermaltake albo coś w tym stylu xD Thermaltake to nie mam. A Thermalright SK-6 może być? Cytuj Link to post Share on other sites
xaser 0 Napisano 15 Maja Udostępnij Napisano 15 Maja Może być. Poszło PW Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 16 Maja Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 17 godzin temu, xaser napisał: Może być. Poszło PW A to też nie mam! ROTFL MSPANC Cytuj Link to post Share on other sites
daryzda 1306 Napisano 18 Maja Udostępnij Napisano 18 Maja Może ktoś chętny na radeona 5850, oczywiscie sprawny 50pln+KW. Cytuj Link to post Share on other sites
spiro 9 Napisano 25 Maja Udostępnij Napisano 25 Maja (edytowane) Szukam pierwszego numeru gazety Chip special hitware w wersji papierowej. Wydany został w 1995r. Ponieważ to był pierwszy numer z serii Hitware to nie miał wtedy swojego numeru porządkowego. Razem z gazetą była płyta CD z programami. https://i.imgur.com/s6nixky.jpeg Edytowane 25 Maja przez spiro Cytuj Link to post Share on other sites
Odoo22 322 Napisano 18 Czerwca Udostępnij Napisano 18 Czerwca Może ma ktoś do sprzedania jakąś płytę główną pod P4 obsługującą RDRAM? Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 19 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca ECS P4TA może być? Cytuj Link to post Share on other sites
Odoo22 322 Napisano 19 Czerwca Udostępnij Napisano 19 Czerwca Pewnie że tak, poszło PW Cytuj Link to post Share on other sites
dulu1 263 Napisano 22 Czerwca Udostępnij Napisano 22 Czerwca Poszukuję obudowy Cooler Master ATC-200 we wcześniejszej wersji. Poznać można po tym że ma demontowalny top, a frontowy grill dochodzi do samej krawędzi panelu. Wersje późniejsze nie miały tych cech - top był na stałe, a żeby zamontować zasilacz odkręcało się od tyłu ramkę. Ramki na froncie występowały w różnych kolorach bo można je było kupować osobno. Ewentualnie może być ATC-201, ale również musi być spełniony warunek demontowalnego topu. Oferuję 1000zł przez allegro/allegrolokalnie https://s20.directupload.net/images/user/240622/fhmfpcbr.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts