kozdroman 5 Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Czołem chłopaki. Jest komputer z Windows 10. Zainstalowała się znajomemu jakaś aktualizacja i powoduje ciągle restarty komputera. System nie ładuje się a komputer się ciągle restartuje.. Co się mogło stać? Wywołałem tryb awaryjny poprzez komendę z nośnika instalacyjnego i nic to nie dało. Tryb awaryjny nie chce się uruchomić i resetuje się tak samo jak bez trybu awaryjnego..szczerze mówiąc nie wiem jak chłopakowi to ogarnąć. Brakuje mi już pomysłów.. Cytuj Link to post Share on other sites
MariuszB35PL 617 Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Format c i win na czysto Cytuj Link to post Share on other sites
kozdroman 5 Napisano 14 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Na prawdę nie ma innej opcji? Młody nie chce słyszeć o tym. Ma tam jakieś gry i tak dalej. Cytuj Link to post Share on other sites
MariuszB35PL 617 Napisano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2019 Spróbuj przywrócić system jak to nie pomoże to raczej już chyba nic więcej jak wgranie win od początku. Możecie sprawdzić pamiec ram i dysk jeszcze. Cytuj Link to post Share on other sites
40rozbojnik 658 Napisano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2019 Odpalić z płyty windowsowej, uruchomić konsolę i dać komendy (każdą zatwierdzić enterem): bootrec /RebuildBcd bootrec /fixMbr bootrec /fixboot Jeśli aktualizacje uwaliły sektor rozruchowy to pomoże. Warto spróbować. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts