Raven21 0 Napisano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 Krótkie pytanie - jesli gdzieś było, a ja nie zauważyłem to wybaczcie i poinformujcie. Szukam dysku ssd do wymienionej w tytule płyty i jak najbardziej przeglądałem polecane w podpiętym temacie przez was dyski. Nurtuje mnie jednak kilka rzeczy - dlaczego nie ma na liście Plextor M9Peg 512GB? Czy coś z tym dyskiem jest nie tak? Wiem, że starszy model był bardzo często polecany i nie do końca rozumiem czemu już nie jest. Pytam bo znajomy sugeruje, żebym własnie w ten dysk zainwestował. Na razie siedzę i kombinuje co jest najlepszym wyborem do 400zł i muszę przyznać wolałbym już coś wybrać i mieć temat z głowy. Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie kokosnh 4162 Napisano 13 Grudnia 2019 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 dlaczego nie ma na liście Plextor M9Peg 512GB Bo jest słabszy od swojego poprzednika, co jest na tym samym kontrolerze i kościach MLC, zamiast TLC. Nowe M8PeG zniknęły z sklepów dopiero jakoś z miesiąc, dwa miesiące temu... A jak jesteśmy już na TLC-kach, to po co mam polecać coś, na kontrolerze starej generacji (dobrym, ale nadal starej) Cytuj Link to post Share on other sites
Raven21 0 Napisano 14 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Zrozumiałem. Dzięki. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts