DeltaWorld 408 Napisano 22 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2019 Dzień dobry Do sprzedania mam procesor AMD R3 1200, używany przeze mnie od lipca tego roku (kupiony jako nowy). W zamian za niego oczekuję 150 zł i pół królestwa Na mailu mam dowód zakupu na cały zestaw PC, kupującemu wysyłam jego kopię, także gwarancja producenta jest. Pozdrawiam *wybaczcie za naklejkę R5, ale obecnie trzymam go w innym blistrze - oryginalne pudło i jego wnętrze leży na strychu... a ze mnie jest leń **możliwy odbiór osobisty w Kielcach ***kontakt poprzez prywatną wiadomość - często przeglądam forum Link to post Share on other sites
lotzszymon 0 Napisano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Witam, mam parę pytań. Procesor jest z chłodzeniem? Jest pasta? Jaki jest stan? Można zdjęcia+rachunek, pudełko? Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Kch2407 0 Napisano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Dopiero kwiecień ale myślę że lotzszymon już zasłużył na tytuł "górnika roku" za ten odkop, notabene swoim pierwszym postem co jeszcze bardziej godne podziwu, gratulacje. Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Link to post Share on other sites
lotzszymon 0 Napisano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 Haha, racja, żeby dowiedzieć się czegokolwiek o procesorze założyłem konto, pobrałem aplikację, a ogłoszenie znalazłem w internecie. Polecam. Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Recommended Posts