darkatraz 884 Napisano 3 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2019 Witam, tak jak w temacie. Mam do sprzedania komputer stacjonarny. W skład całego zestawu wchodzi: Intel i5 2500K (nigdy nie robione OC) wraz z chłodzeniem BOXowym (sprawnym w pełni) Thermalright HR-02 Macho Black/White (wymienione za chłodzenie boxowe do procesora) Asus Sabertooth Z77 (nie działają sloty pamięci ram A1 i A2, nie mam pojęcia dlaczego bo nigdy nie były używane ze względu na chłodzenie) Gigabyte GeForce GTX1060 6GB Windforce II OC z roczną gwarancją 2x Kingston DDR3 1333MHz 4GB SSD Crucial MX200 250GB SATAIII HDD Seagate Barracuda 7200.12 500GB SATAIII OCZ ZT650 650W SilentiumPC Regnum L50 + nagrywarka DVD Na kartę graficzną jest wystawiona faktura imienna w salonie x-kom, a na resztę podzespołów udzielam gwarancji rozruchowej jedynie. Po więcej informacji odsyłam do licytacji na allegro -> KLIK Cytuj Link to post Share on other sites
CrisPell 4845 Napisano 4 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2019 (nie działają sloty pamięci ram A1 i A2, nie mam pojęcia dlaczego bo nigdy nie były używane ze względu na chłodzenie) Ciężkie chłodzenie uszkodziło ścieżki. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 4 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2019 W przypadku podania linku do Allegro wymagany jest krótki opis przedmiotu, lub podanie jego dokładniej nazwy, oraz informacji o cenie (kwoty "kup teraz", "licytuj"). Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts